Rozi
Rozi - Durma yaşa adresinden isterseniz evinize ücretsiz kargo ile numune gönderiyor.
istedim bakalım.paylaşım için teşekkürler
kızlar çok da kimse kalmamış ama sorayım yine Vichy e fotomu yükledim yaşımı yazdım katıldım ama ne bi form ne bişey gelmedi anlamadım ,sizde de öyle oldu mu :44:
ben ona katılmadım canım o yüzden bilgim yok
kızlar çok da kimse kalmamış ama sorayım yine Vichy e fotomu yükledim yaşımı yazdım katıldım ama ne bi form ne bişey gelmedi anlamadım ,sizde de öyle oldu mu :44:
günaydınnnnn topigimin güzel insanları günümüz hayırlı ve bereketli geçer inşallah
Son dakikada evden çıkarken bir sivilcenin ortaya çıkmak üzere olduğunu farkettin… COSMED Akne Bakımı serisinden COSMED UYGULAMA JELİ'ni sivilcenin üzerine sür, onu kontrol altına al!
Ödüllü sorumuza doğru cevap veren 315 kişi içerisindeki her 20. kişi COSMED UYGULAMA JELİ kazanmıştır. Kazanan kişilerin iletişim bilgilerini facebook@cosmed.com.tr adresine göndermelerini rica ederiz. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
COSMED'in Fotoğrafları - Duvar Fotoğrafları | Facebook
arkadaşım hangi site burası
günaydın hoşgeldin canımgünaydınlar....
yeniden aranızdayımmm
inşallaaahhhgünaydınnnnn topigimin güzel insanları günümüz hayırlı ve bereketli geçer inşallah
tebrikler canımgünaydın kızlar güne ii başladııım cart e dor dan dondurma kazanmışım
tatlı gacı tebrikler güle güle kullanSon dakikada evden çıkarken bir sivilcenin ortaya çıkmak üzere olduğunu farkettin… COSMED Akne Bakımı serisinden COSMED UYGULAMA JELİ'ni sivilcenin üzerine sür, onu kontrol altına al!
Ödüllü sorumuza doğru cevap veren 315 kişi içerisindeki her 20. kişi COSMED UYGULAMA JELİ kazanmıştır. Kazanan kişilerin iletişim bilgilerini facebook@cosmed.com.tr adresine göndermelerini rica ederiz. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
COSMED'in Fotoğrafları - Duvar Fotoğrafları | Facebook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?