Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

SiremimS arkadaşım yazının rengini değiştirdiğin için teşekkürler, rengini siyah değilde yeşil yapabilirdin

kızlar çok da kimse kalmamış ama sorayım yine Vichy e fotomu yükledim yaşımı yazdım katıldım ama ne bi form ne bişey gelmedi anlamadım ,sizde de öyle oldu mu :44:

kızlar çok da kimse kalmamış ama sorayım yine Vichy e fotomu yükledim yaşımı yazdım katıldım ama ne bi form ne bişey gelmedi anlamadım ,sizde de öyle oldu mu :44:

bana da form falan çıkmadı.her 20.kişi kazanıyormuş ürünü ,demek 20.değiliz..böyle anladım..
ya da sonra onlar belirleyecek..

Son dakikada evden çıkarken bir sivilcenin ortaya çıkmak üzere olduğunu farkettin… COSMED Akne Bakımı serisinden COSMED UYGULAMA JELİ'ni sivilcenin üzerine sür, onu kontrol altına al!
Ödüllü sorumuza doğru cevap veren 315 kişi içerisindeki her 20. kişi COSMED UYGULAMA JELİ kazanmıştır. Kazanan kişilerin iletişim bilgilerini facebook@cosmed.com.tr adresine göndermelerini rica ederiz. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

COSMED'in Fotoğrafları - Duvar Fotoğrafları | Facebook

dadlu gaci sende burdan kazanmışsın artık jelinde olduğuna göre Allah sivilceyi yüzünden eksik etmesin emi

bu arada facedeki merekila sayfasından kazandığın yastığı ben hala yapamadım biliyon mu :/

Son düzenleme:
günaydınlar....

yeniden aranızdayımmm
günaydın hoşgeldin canım

günaydınnnnn topigimin güzel insanları günümüz hayırlı ve bereketli geçer inşallah
inşallaaahhh

günaydın kızlar güne ii başladııım cart e dor dan dondurma kazanmışım
tebrikler canım
tatlı gacı tebrikler güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…