şu limango benim canımı bi sıkıyo ki sormayın gitsin.Yahu çekim yokken sürekli bedava kargo diye mail atar şimdi çekim var bakıyom bakıyom bedava diye mail gelmiyo
kızlar bizim bahçe dergisi duyurusunu kim yaptıysa çok teşekkürler kitap kazandım..
baktık yüklenmemıs müş.hiz.aradık 3 defa yüklendi dediler gittim gene yokkkkkkkkkkkKızlar ;
magnolia03;
mikro;
Money Club kartınızı, KİOSK'tan geçirip, yüklenip yüklenmediğine bakın.
sonuçları yazarmısınnnnnnnnkızlar bizim bahçe dergisi duyurusunu kim yaptıysa çok teşekkürler kitap kazandım..
https://www.facebook.com/#!/pages/İstanblue-Design/212468672119718
kızlar ne zaman başlayacağı belli değil 10 - 12 arası dediler takipte kalın
"Aşkın En Sony Hali" başlıklı yarışmamız başlamıştır.Detaylar linkte
https://www.facebook.com/sonysepetim.com.tr?sk=wall&filter=2
Görünüşünüzle Fark Yaratmak için yeni uygulamamız... Ödül hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Kipling Turkey - Duvar | Facebook
https://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...ırlarıgüzellik-bircan/213596822013832?sk=wall link cıkmıyosa güzelliksırları yazın faceden cıkar kızlar birde yarın sonmus meywa sıkacagı hedıye birde sihirlisitem yazın faceye
Aklınla Bin Kazan Şimdi Aygaz Elli Bol kampanyası ile iPhone veya narenciye sıkacağı kazanmanın tam zamanı! Hemen Aygaz’ın Facebook sayfasındaki 50. Yıl kampanyasına katılıp arkadaşlarını davet et ve katılan her arkadaşın için bir çekiliş hakkı kazan!
Detaylı bilgi için tıkla: http://sm.aygaz.com.tr/ellibolkampanya/
Bırak Sana Dove Baksın
Gaziantepliler, tren garında günboyu ücretsiz olarak Dove bakıma yolculuk etkinliklerinden faydalanabilirsiniz! Ayrıntılı bilgi için; Bırak Sana Dove Baksın - Bakıma Yolculuk Treni | Facebook
Filli Boya
Filli Boya'dan hediye boyaya ne dersin? Hemen linke tıklayıp soruyu cevapla, fırsatı yakala: Filli Boya - Ödüllü Soru | Facebook
http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/KaçanBalıkBüyükOlur/122827091110786
kızlar kaçanbalık şeysinde 29 tl ye kuaför hizmeti var.
röfle kaş-bıyık, fön falan.hepsi 29 tl..ben satın aldım..
ist.daki kızlar faydalanabilir.
Postiga Yayınları - Facebook 100 Kişiye Kitap !
Postiga Yayınlarından Hediye Kitap...
Facebook Sayfamızı 18 Eylül Akşam saat 23:00 kadar beğenenler arasında yapacağımız çekilişle tam "100" kişiye Yayın evimizden Çıkan Oğuzhan AKAY'ın "Müsaitseniz size âşık olabilir miyim?" kitabı hediye.
Arkadaşlarınızla paylaşın,onların da kazanmasını sağlayın.
Postiga Yayınları | Facebook
--------------------------------------------------------------------------------
Saka su
Facebook'ta Saka Sağlık Patlaması | Facebook
hergün çekilişle üçlü su seti ( su ,damacana altlığı, su pompası)
İlk Sony Tablet Kimin
Sony Türkiye - İlk Sony Tablet Kimin? | Facebook
http://www.facebook.com/sporcu.besinleri...4949752878
--------------------------------------------------------------------------------
Clinique ile Tarzını Keşfetmeye hazır mısın?
Clinique ile Tarzını Keşfet uygulamasından size özel kodunuzu alın, 15-25 Eylül tarihleri arasında aşağıda belirtilen Boyner Mağazaları'na gelin, High Impact Maskara'nızı almayı unutmayın
Link : Clinique Türkiye | Facebook
Çekiliş, HC HAIR CARE | Facebook sayfasında yer alan bu gönderiyi 18 Eylül 2011 saat 22:00'a kadar aşağıdaki "Paylaş" linkini kullanarak, paylaşanlar arasında yapılacaktır.
HC HAIR CARE | Facebook
Dettol Türkiye
Hemen soruyu cevapla, Dettol Okul Hijyen Seti hediyemizi kazanma şansını kaçırma:
Dettol Türkiye | Facebook
Evos Angels Dijital Dergi
Evos Angels'den General Mobile DST Diamond
Türkiye'nin ilk marka tescilli ve en çok okunan moda, tasarım, sanat ve yaşam konularını içeren dijital dergisi Evos Angels'den hediyeli kampanya
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Marjinal Kadın
5 Adet Araç Kiti Hediye Sadece Beğen ve Paylaş
‎12 eylül - 30 ekim tarihleri arasında facebook Marjina Kadın sayfasını beğenen ve paylaşan ilk 500 kişi arasında yapılacak olan çekilişle 5 kişiye jupiter jack hediye!!!
Marjinal Kadın | Facebook
Facebook'tan Çıkılıyor... | Facebook
money tahmini belli olmuş varmı kazanan
daha önce verildimi bilmiyorum ama Avea Fanboard Uygulamasına katılanlara 1 haftalık gece 23- sabah 7 arasında avea için kullanılabilecek 2000 dak. veriyor..
Avea - Avea Fanboard | Facebook
Show TV Kitap Ödüllü Soru
ShowTv - Haber
Tuna Kiremitçi'nin ilk romanı hangisidir?
Git Kendini Çok Sevdirmeden
Yolda Üç Kişi
Dualar Kalıcıdır
Küçüğe Bir Dondurma
Cevap:Git kendini çok sevdirmeden
TeknoBiyotik: Ana Sayfa
AeroCool Oyuncu Kasaları ve Fan Kontrolcüleri Hediyeli Anketimize Mutlaka Katılın! Üstelik Anketi Dolduran Tüm Katılımcılara Aerocool Kasalarda KDV Oranında İndirim Sağlayan Kupon Veriyoruz!
JeansLab
Hala kazanılacak 3 ayakkabı var!! Jeanslab hayranı silkin ve kendine gel! Bütün sorulara YANLIŞ cevap vermelisin. Unutma! Tıkla. Atan Alır sekmesine. Başla.
JeansLab | Facebook
not:Ayakkabıların markası diesel
Yok böyle Fiyata
‎30 Bayan Arkadaşını Etiketleyenler Arasında Yapılacak Çekilişle 10 Kişiye Beğendikleri Ayakkabı Hediye
14.09.2011 saat 23:00 - 24.09.2011 saat 22:30 tarihleri arası geçerlidir.
yok böyle fiyata | Facebook
Sonysepetim - Aşkın En Sony Hali
"Aşkın En Sony Hali"başlıklı yarışmamıza katılacak kullanıcılar 17 Eylül tarihinden itibaren Sonysepetim duvarına; Sony'e olan ilgilerini,sevgilerini,bağlılıklarını,tutkularını en şiirsel veya en özgün halde 1 cümle ile anlatmaları gerekecektir.Katılıcımların paylaşmış olduğu sözler özel jüri tarafından değerlendirilip,kazanan sözler 5 Ekim'de sayfamızdan ilan edilecektir.Yarışma hakkında daha detaylı bilgi için sol tarafta bulunan "Yarışma Kuralları" ve "Ödüller" sekmelerini inceleyiniz.
Ödüller;
1.ye Sony DVD Player
2.ye Sony 8 GB Flash Bellek
3.ye Sony 4 GB Flash Bellek
Sonysepetim | Facebook
numune olarak Hero Baby - Üye olan herkese hediye paketi yolluyor Kargo kendisine ait.
Hero Baby : Hero Baby
numune olarak Baby Star- Kargo ücretini kendi ödüyor 2 adet bebek bezi yolluyor.
Baby Star : İletişim
Aşağıdaki formu dolduran ilk 10.000 ziyaretçimize
1 adet DryNites® çocuklar için gece külodu numune olarak gönderilecektir.
DryNites®
Kızlar ;
magnolia03;
mikro;
Money Club kartınızı, KİOSK'tan geçirip, yüklenip yüklenmediğine bakın.
benim money cartım yokki adımı nerden buldun ???
baktık yüklenmemıs müş.hiz.aradık 3 defa yüklendi dediler gittim gene yokkkkkkkkkkk
sonuçları yazarmısınnnnnnnn
benim money cartım yokki adımı nerden buldun ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?