Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hakkaten buymuş eşimin facesinden yaptım doğru dedi çekilişe katıldıım tşk

burda una yanlış deyince nişasta mı buğday mı dedim buğday yaptım şans eseri ama face adımla göndermezler umarım hehe bişey değil canım umarım kazanırsın

kızlar bu printtde okul ve sınıf var neyi işarteledinizz
mezun olduğum lisenin..yaş ile karşılaştırınca ortaya ne çıkar bilmem..oysaki eğitimin yaşı yok..
ilk bende senin gibi okul isteyince katılmamıştım sonra amaaan dediiim yakındaki okulun adını verdim nolcak kiiii
yakındaki okullll..
o da iyiymiş yaaa..

Bende verdim valla eski mezun olduğum okulu kardeşim yapmış derim olmayan kardeşimide yaratırım hemencecik

ay bu büsbütün fenaaaa..
ben evde değildim ,hınzır kardeşim girmiş feysime, bi de pritti bulmuş yapmış..

wallaa napak bizi onlar itti bu yalanlara biz masumuzz canım

TERESON
Merhaba, Sayfamızı beğenip profilinizde paylaştığınızda ürünlerimizden kazanma şansı yakalayacaksınız. Sayımız 200'e ulaştığında çekilişle belirlenecek olan 3 kişiye ödülleri verilecek. Kazananları hem Facebook hemde Twitter sayfalarımızdan sizlerle paylaşacağız.

kizlar paylasimlar icin tesekkürler

biscolatta yi ben her üc sorusunuda cevapliyorum hep. Artik hangisini kabul ederlerse.

pritt in cevabi da beni yaniltti esimin profilinden girdim yaptim tekrar :)) sayenizde

okul a da kendi okudugum okulu verdim yasi da kücltttüm tamamdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…