offf veet te yokum herzamanki gibi
tadlu gaci sen yazma yerine ben yazıyorum dadlu gaci de yok veet te
bende bugün cillit bang ten şarjlı süpürge kazandım daha önce de 49 tl lik migros çeki kazanmıştım seviyorum cillit bangi
he ya öyleymiş gitti kemeeeerben de kumpir menü kazandım.alamıyacaz canım.bursalı birine devredecekmişiz.varsa bursalı özelden msj atsın bana kumpir yemek isteyennnnn
ben yokum ama ,anam var anaaammm
dün akşam tekin acarın parfüm sorusuna gıcıklığımdan,anneme profil açtım..
veete de katıldım.kazanmış işte..
migros çeki..kırışırızanamla..
migros çeki daha iyi oldu sankiii
hiç te cillit bang eksiğim yok evde, dolunay soysert şeysini gördükçe alasım geliyor..
güle güle süpür canım..
he ya öyleymiş gitti kemeeeer
hey maşallaaah şansa bakbizde mi yeni profil açıp katılsaak acabaaa :)
benim canım da mini fritöz çekti..sağol canım bende yeni ürünler alıp katılıcağım tekrardan keşke blendır çıksaydı evdeki arızalanmıştı şarjlı süpürgemde vardı bi dünya para vermiştim yedeklemiş oldum.
kod bu şimdi baktım dondurmalar bölümünde ev pandası 15. kutu dondurmanın üzerinde yazıyor maraş usulü sade kırmızı kutu
16 - 23 Eylül Kazananları
Ali Baran
Hakan Seray Kalır Merve Aydoğan
Aysel Gülkıran Harun Yıldırım Murat Gölkaya
Bekir Atakan Hatice Sak Sağlam Müge Esin
Cansu Tekin Kader Madan Selda Akbıyık
Cemre Kuday Kamile Okumuş Sema Güneş
Firdevs Ceylan Kemal Hakan Asrav Umut Orhan
Gülbeyan Muratoğlu MehmetCan Tapçı Yasin Pekşen
kızlar bu trendyol 20 tl hedıye cekı kazandım ama nasıl bişi bu
çok güzel bişi cnm
güle güle harca
evet cnm baktım cok güzel ürünler var ama kargo bedeli bizemi ait
Üye Olan Kazanıyor. - Mutfak Kitap
Sitemizde 1000.ci üyeye 300 TL değerinde olan, Dünya'nın en büyük mutfak ansiklopedisi hediye.
günaydın kızlar
alttaki linkle limangoya giriş yapın 10 tl hesabınıza yüklensin. kargo bedava olunca kullanırsınız
Kampanyalar | Yapı Kredi
teşekkürler
iş blog sahibinde bitiyor cnm onla görüş kampanyayı yapıyorsa devamınıda getirsincanım kaç kere görüştü,hatta göndermeme bahaneleri ilçe belirtmemişim.zaten merkezde oturuyorum.belirttim adresi tekrar gönderdm ama hala ses yok willow tree adında sayfa.beni engellemiş yorum da yazamıyorum.sinirlerim çok bozuldu.canım sen de blog sahibisin bana bir yol gösterirsen sevinirim
http://www.facebook.com/pelin.pln1#!/pages/Tekin-Acar-Cosmetics/141409492546092 cewap portakallı olan dedıler
canım tşkr ederim yaa 2 gündür bakamadydım sağaolasınnnnSiremims sen değilmisin kazanan..bak şimdi de ben sana haber verdim..
güle güle kullansın miniğin..
Merhaba 6909 Maximui-sever! Hediyeli sorumuzu dün cevaplayanlar arasından talihlimizi belirledik. NUK Banyo Süngeri kazanan Sevgili SAADET ÖNDER YILMAZ'ı tebrik ediyoruz. Saadet Hanım, hediyenizi almak için bizimle bilgi@maximuidestek.com 'dan bağlantıya geçebilirsiniz. Sevgilerimizle.
sunar | Facebook
KAMPANYAMIZ BAŞLIYOR.
Yeni kampanyamızda Sunar markalı yağlar sizin birlikte göründüğünüz bir fotografınızı bize göndermenizi isteyeceğiz, kampanyaya katılan herkes bizden ısıya dayanıklı plastikten üretilmiş Spatula, kaşık, kevgir seti kazanacak, bunun içinse tek şartımızı hali hazırda 10 ya da daha fazla arkadaşınızın sayfamızı beğenmiş olması.
Ayrıca en ilginç 10 fotografa 4 adet 1. Lt sunar markalı yağdan oluşan sağlık seti hediye edeceğiz. kampanya ayrıntıları ve katılım koşulları önümüzdeki saatlede duyurulacaktır. Fotograflar bir hafta içerisinde açılacak facebook uygulamasına gönderilecektir.
trendyol
Facebookda 500.000 kişiyiz! Beğen işareti yaptığınız fotoğraflarınızı küçük bir not ile sm@trendyol.coma gönderin, albümümüze katılın!
(Bu arada fotoğraf gönderen ilk 500 kişi 10 TL hediye çeki kazanıyor!)
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150318732277856.368751.234419707855
Pritt Türkiye - Göster Kendini! | Facebook
link bu ama kesin sorun var kendi bloğundan cevabı buldum yanlış dedi
Bugün soracağımız ödüllü soru için takipte kalın!
Yazı Seviyorum - Duvar | Facebook
bu yazı seviyorumun cvbı ne rowenta saç maşasının cvbı
bide facede RENGARENKte kampanya başladı yine
bende bugün cillit bang ten şarjlı süpürge kazandım daha önce de 49 tl lik migros çeki kazanmıştım seviyorum cillit bangi
ewet cnm 4.95 galiba bi kargo parası var..maalesef çeke dahil edilmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?