Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

offf veet te yokum herzamanki gibi
tadlu gaci sen yazma yerine ben yazıyorum dadlu gaci de yok veet te

ben yokum ama ,anam var anaaammm
dün akşam tekin acarın parfüm sorusuna gıcıklığımdan, anneme profil açtım..
veete de katıldım.kazanmış işte..
migros çeki..kırışırız anamla..
migros çeki daha iyi oldu sankiii

bende bugün cillit bang ten şarjlı süpürge kazandım daha önce de 49 tl lik migros çeki kazanmıştım seviyorum cillit bangi

bende bugün cillit bang ten şarjlı süpürge kazandım daha önce de 49 tl lik migros çeki kazanmıştım seviyorum cillit bangi

hiç te cillit bang eksiğim yok evde, dolunay soysert şeysini gördükçe alasım geliyor..
güle güle süpür canım..

ben de kumpir menü kazandım.alamıyacaz canım.bursalı birine devredecekmişiz.varsa bursalı özelden msj atsın bana kumpir yemek isteyennnnn
he ya öyleymiş gitti kemeeeer

hey maşallaaah şansa bak bizde mi yeni profil açıp katılsaak acabaaa :)

hiç te cillit bang eksiğim yok evde, dolunay soysert şeysini gördükçe alasım geliyor..
güle güle süpür canım..

sağol canım bende yeni ürünler alıp katılıcağım tekrardan keşke blendır çıksaydı evdeki arızalanmıştı şarjlı süpürgemde vardı bi dünya para vermiştim yedeklemiş oldum.

he ya öyleymiş gitti kemeeeer

hey maşallaaah şansa bak bizde mi yeni profil açıp katılsaak acabaaa :)
he kurban, annem şanslı hatundur..çünküm benim gibi :89:kızçesi var..
sağol canım bende yeni ürünler alıp katılıcağım tekrardan keşke blendır çıksaydı evdeki arızalanmıştı şarjlı süpürgemde vardı bi dünya para vermiştim yedeklemiş oldum.
benim canım da mini fritöz çekti..
evdekinin maşallahı var kazan kadar, 5 lt yağla kızartıyo

Sorularımızın hepsine hiç acımadan yanlış cevaplar vererek 8 Diesel ayakkabıdan 5'ini kazananlar: Esra Tahtalı (200.) / Samet Çalışkan (350.) / Nilüfer Kuru (500.) / Gökhan Özer (800.) / Nilgün Dolmacı (1000.)
jeanslab

Banu Süzen Durur, Sultan aslan ve Evşen Şaban Kar TERESON Terleme Önleyici Solisyon Kazandılar. İyi günlerde kullanmalarını dileriz.

kod bu şimdi baktım dondurmalar bölümünde ev pandası 15. kutu dondurmanın üzerinde yazıyor maraş usulü sade kırmızı kutu

çook teşekkür ederim cnm...ama çok ilginç ya benim gözlerim mi bozuk yok aşağıdan bakıyorum yukarıdan bakıyorum sağdan bakıyorum soldan bakıyorum inan allahtan şifre falan görmüyorum...:26::26::26:

hediye neydiki bunda bide nasıl alcaz.
kapanyayı haber verenlere teşekkürler

Üye Olan Kazanıyor. - Mutfak Kitap

Sitemizde 1000.ci üyeye 300 TL değerinde olan, Dünya'nın en büyük mutfak ansiklopedisi hediye.

günaydın kızlar
alttaki linkle limangoya giriş yapın 10 tl hesabınıza yüklensin. kargo bedava olunca kullanırsınız

Kampanyalar | Yapı Kredi

iş blog sahibinde bitiyor cnm onla görüş kampanyayı yapıyorsa devamınıda getirsin

canım tşkr ederim yaa 2 gündür bakamadydım sağaolasınnnn

Pritt Türkiye - Göster Kendini! | Facebook

link bu ama kesin sorun var kendi bloğundan cevabı buldum yanlış dedi

Bugün soracağımız ödüllü soru için takipte kalın!
Yazı Seviyorum - Duvar | Facebook

bu yazı seviyorumun cvbı ne rowenta saç maşasının cvbı
bide facede RENGARENKte kampanya başladı yine

tşklerrr herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…