Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

nasıl geldıgını bılıyormusun bı yere katılmakmı gerekıyo acaba
ahsap kutu kazanmak ıcın uyemı olmustunuz onceden bende ıstıyorum aydınlatın benıı ı

önceden üye olmuştum.. güllü çay gelmişti. şimdi bişey yapmadım , üye olanlara gönderiyorlar heralde.
yeni ürünleri olduğu için.
üyemisin sen değilsende üye ol gönderirler belki :82:

maximiudan kazandığım bebek çantası geldi..çanta boşa gitmesin bari, bi bebek lazım çantaya

afiyetle iç..hangi kargoyla geliyor canım?..bende üyeydim herhalde:44:

kurye getirdi cnm. gelir sanada ozman :)

maximu'dan ben kazanamıyorum hiç ((
bebek var ama kazanamıyoruz.
yanii ... çanta hatrına bebiş yap hemen ..
bebiş olunca güle güle kullanırsın inş.

bu tavuklar nasıl alınıo tatlım ya :44: birde moneyin sorusunu cevapladım makarna 500 gr çeşitleri diyor.. alt açıklamada da bi ton çeşit var hepsinimi verio bileniniz varmı kızlar :44:

Canım money kartını geçiriyosun makinadan kazandığın ürünlere bakıosun çıktısını alıyosun.Üründe poşetli şen piliç olcak 1 kilosunu karşılıyor diğerini siz ödüyosunuz..

uno kruvasanlarını alan var mı kızlar?

benim karta yine yüklenmemiş, hiç olmamıştı böyle..

maximiudan kazandığım bebek çantası geldi..çanta boşa gitmesin bari, bi bebek lazım çantaya

[/B]

TatlıGacııııı
Ateşe baca lazım kitaba hoca lazım
Çantaya bebek lazım o da bu gece lazım

cnm hayırlısıyla sağlıklı bir bebiş gelsin....

limangodan hediye ceklerimle aldıgım welch marka alyanslarım geldi ya cok kaliteliler valla cok hoşuma gitti.Altın renkli ve beyaz altın renkli 2 tane aldım cok şik duruyolar
canım welch almak istedim hep ama ölçüleri uyarmı diye tereddüt ettim.güle güle kullan.nasıl anladın kendi yüzük ölçünü

TatlıGacııııı
Ateşe baca lazım kitaba hoca lazım
Çantaya bebek lazım o da bu gece lazım

cnm hayırlısıyla sağlıklı bir bebiş gelsin....

:97::97::97::97::97::97:

denesem mi acabaaaa?:97::97:

:86::86::86::86::86:

trendyol bu çekleri parti parti mi yolluyor ki?..
kontrol ettim ,hem mailimi ,hem hesabımı bişey yok..:95:

uno kruvasanlarını alan var mı kızlar?

benim karta yine yüklenmemiş, hiç olmamıştı böyle..

cnm sanırım önümüzdeki hafta yüklenir. bu arada kocamı her gönderdiğimde bir sorun çıkıyor adam zaten yalvar yakar gidiyo... neyseki bir şekilde halledip alıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…