kılzra merhabaaa.uzun zaman sizlerden ve kampanyalardan uzak kaldım.baya şey kaçırdım biliyorum.
Kampanyaevim.com | Facebook
Bomba gibi bir kampanyayla karşınızdayız.İşte ödüllerimiz ;
1 kişiye Philips RaGa 2GB Mp4 Player
1 kişiye Artes ART-105VR mikrofonlu kulaklık
1 kişiye İstanbul Beyoğlu Waffling'de 1 karışık waffle.
NOT : Çekilişe dahil olmak için KampanyaEvim.Com Güncel Kampanya & Promosyon & Yarışmalar sitemize üye olmanız gerekmektedir :)
**Bu kampanyamızı duvarında paylaşanlar +3 çekiliş hakkı,
**Forum sitemizde aktif olarak gördüğümüz üyeler +3 çekiliş hakkı,
**Sitemize her tavsitenizle gelen üye başına +1 çekiliş hakkı kazanacaksınız. :) [ Sahte üyelikleri engellemek için +5 mesaj sınırı vardır.Saçma,gereksiz mesajlar silinecektir.]
Kampanyamız 300 üyeye ulaşınca açıklanacaktır :)
Bizce ödülleri kaçırmamak için hemen katılın,paylaşın :))
BOL ŞANS!
NOT: DENİLEN SİTEYE ÜYE OLURKEN ''Tavsiye Eden:'' BÖLÜMÜNDEKİ YERE ''Sedam'' YAZARSANIZ SEVİNİRİM KIZLAR :))
doğadan bana boş bir poşet geldi.içi gerçekten boşmuydu yoksa kargocularmı almı içinden anlayamadım.senin çayların neyin içinde geldi?
bana da gelmiş bu
neydi ki,hatırlamıyorum :26:
aboww:26: nabcam ben onu ya:18::18::18::18::18::18:
bakmadan her naneye yazarsam böyle olur işte
çeyizine koyarsın
bu bitti mi ya, ben de çokkk kısa sürede dilimlememe rağmen bişi yazmadılar????kızlar cart e dor yarışmasından kazandığınız kuponlar kazandıktan ne zaman sonra elinize ulaştı ??
orkid kampanyasından kazandığım laptop az önce geldi kızlar:)))çok güzel bişey:)))umarım hepiniz güzel hediyeler kazanırsınız:)
bu canbebe de falan destek yapsak birbirimize ya? uzayan kol bizden olsun derler,, aramızdan biri kazansın!CANBEBE
ÖDÜLLÜ FACEBOOK YARIŞMAMIZ BAŞLADI!
Birinci ve ikinci Sony Mp3 Player, üçüncü ve dördüncü Kraft Baby Monitor kazanacak. Beşinci ise, Canbebe’den sürpriz hediye sepeti ile ödüllendirilecek.
Hemen başlamak için tıklayın:
CANBEBE - Yarışma | Facebook
katılıyorum....beğen tuşu geri gelsin yorumlarınızı beğenmek istiyorum
oh oh maşallah afiyetler olsunPanda panda enfes dondurmaaaaaaaaaaaa geldi kızlar 24 tane maraş usulu
ben de istiyorum ben dee.... bitti mi bu hesap makinesi olayı????8 tane çikolata gibi hesap makiman var ülker çkolata çekilişinden geldi valla acık ucundan ısırmaya bile çalıştım çok mutlu oldum kargoda beklemiodum kazandımı bile bimiodum
eveettt, bana da geldi. ikisi birden hem de.drynes gece kilodu ile rozi mng ile geliyor kızlar az önce geldi numunelerim
valla ya, hiç yoktan iyidir ama, insan bi azımsıyo paketi açınca...ceyızıne koy bebegın oldugunda kullanırsın :)tühhhhh sana rozii 3 ped koymus werdıgı kargo parasına yazık ınsan bı kolıye doldurur yollar
dimi amayani anlamış değilim 1ayı çıkartsak iyiydi cimri roziiiiiiii
benım doğadan çayım, poşetin içindeydi. zımbalıydı peşet.
canım welch almak istedim hep ama ölçüleri uyarmı diye tereddüt ettim.güle güle kullan.nasıl anladın kendi yüzük ölçünü
airy Türkiye'yi takip eden Fairy kazanıyor!
Şenlik alanının coşkusunu, hazırladığımız videodan izleyerek şenliğimize eşlik etmek ve Fairy kazanmak ister misiniz?
Şenlik alanından yayınladığımız videoyu izleyin, Fairy kazanın.
Kavurma Şenliği | Fairy > Mutlu Mutfaklar
cevap verebiliyo musunuz kızlar ?
cevabı yazıyorum ama olmuyorr.....:26:
cevap verebiliyo musunuz kızlar ?
cevabı yazıyorum ama olmuyorr.....:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?