Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ev & Dekor
BEĞEN & PAYLAŞ & KAZAN

Bu bağlantıyı beğenip paylaşan arkadaşlarımız arasından yapılacak çekilişle 3 kişiye resimde görüldüğü şekilde ütü istemeyen tülden KRUVAZE PERDE (STOR PERDE HARİÇ) hediye edilecektir.. Kampanyamız 27 eylül günü saat 23. 00 da sona erecektir...

Paylaştığınızı yorum olarak ekleyiniz.. profiller tek tek kontrol edilektir...

BOL ŞANSLAR

https://www.facebook.com/Ev-Dekor/204340986261593

Kampanyaevim.com | Facebook

Bomba gibi bir kampanyayla karşınızdayız.İşte ödüllerimiz ;

1 kişiye Philips RaGa 2GB Mp4 Player
1 kişiye Artes ART-105VR mikrofonlu kulaklık
1 kişiye İstanbul Beyoğlu Waffling'de 1 karışık waffle.

NOT : Çekilişe dahil olmak için KampanyaEvim.Com Güncel Kampanya & Promosyon & Yarışmalar sitemize üye olmanız gerekmektedir :)

**Bu kampanyamızı duvarında paylaşanlar +3 çekiliş hakkı,
**Forum sitemizde aktif olarak gördüğümüz üyeler +3 çekiliş hakkı,
**Sitemize her tavsitenizle gelen üye başına +1 çekiliş hakkı kazanacaksınız. :) [ Sahte üyelikleri engellemek için +5 mesaj sınırı vardır.Saçma,gereksiz mesajlar silinecektir.]

Kampanyamız 300 üyeye ulaşınca açıklanacaktır :)

Bizce ödülleri kaçırmamak için hemen katılın,paylaşın :))

BOL ŞANS!

NOT: DENİLEN SİTEYE ÜYE OLURKEN ''Tavsiye Eden:'' BÖLÜMÜNDEKİ YERE ''Sedam'' YAZARSANIZ SEVİNİRİM KIZLAR :))

Son düzenleme:

bu ne şimdi

kızlar trendyol banada 20 tl göndermiş.hemen harcayıverdım.kendıme bı şort bı de pantolon aldım sadece kargo parası ödedim.
ha morphio ve alamarka da kargo yokmuş haberiniz olsun

doğadan bana boş bir poşet geldi.içi gerçekten boşmuydu yoksa kargocularmı almı içinden anlayamadım.senin çayların neyin içinde geldi?

tatlım kurye unutmuş bence çayını vermeyi.. çünkü kurye önce banada poşetini verdii bu ne ya dedim.. sonra çıkardı çayı verdi..çayları ve poşetlerini birlikte koymamışlar yer kaplamasın diye herhalde.. senin kuryede unutmuş olabilir çayını vermeyi

Son düzenleme:
bana da gelmiş bu
neydi ki,hatırlamıyorum :26:

tam tampon diyecektim ki, cevap vermişler bile :)))

aboww:26: nabcam ben onu ya:18::18::18::18::18::18:

bakmadan her naneye yazarsam böyle olur işte

çeyizine koyarsın

kızlar cart e dor yarışmasından kazandığınız kuponlar kazandıktan ne zaman sonra elinize ulaştı ??
bu bitti mi ya, ben de çokkk kısa sürede dilimlememe rağmen bişi yazmadılar????

orkid kampanyasından kazandığım laptop az önce geldi kızlar:)))çok güzel bişey:)))umarım hepiniz güzel hediyeler kazanırsınız:)

way be topiğimizin gururu, maşallah sana tebrik ederim, darızı başımıza
bu canbebe de falan destek yapsak birbirimize ya? uzayan kol bizden olsun derler,, aramızdan biri kazansın!

beğen tuşu geri gelsin yorumlarınızı beğenmek istiyorum
katılıyorum....

Panda panda enfes dondurmaaaaaaaaaaaa geldi kızlar 24 tane maraş usulu
oh oh maşallah afiyetler olsun

8 tane çikolata gibi hesap makiman var ülker çkolata çekilişinden geldi valla acık ucundan ısırmaya bile çalıştım çok mutlu oldum kargoda beklemiodum kazandımı bile bimiodum
ben de istiyorum ben dee.... bitti mi bu hesap makinesi olayı????
drynes gece kilodu ile rozi mng ile geliyor kızlar az önce geldi numunelerim
eveettt, bana da geldi. ikisi birden hem de.

ceyızıne koy bebegın oldugunda kullanırsın :)tühhhhh sana rozii 3 ped koymus werdıgı kargo parasına yazık ınsan bı kolıye doldurur yollar
valla ya, hiç yoktan iyidir ama, insan bi azımsıyo paketi açınca...
ama sağolsunlar, yarışmalı olan hiçbirşey nasip olmadı daha. gece kilodu zaten garanti, diğeri de garanti numuneya...
bakalım nasip. beklemeye devam.
dimi amayani anlamış değilim 1ayı çıkartsak iyiydicimri roziiiiiiii

katılıyorum. ama sağolsunlar düşünmüş göndermişler, doyumluk değil tadımlık

canım welch almak istedim hep ama ölçüleri uyarmı diye tereddüt ettim.güle güle kullan.nasıl anladın kendi yüzük ölçünü

ya kendi alyansımın capını ölçtüm sonra googleden yabancı ölçü birimine baktım 7 ye denk geldi öyle işte Bide evin yakınlarından kuyumcu vardı ona bi yüzük ölçtürdüm o türk ölçüsünü verdi Storks Mcevher, Storks Jewellery, Diamond, Prlanta, Storks Mesaj Yzk, Storks Aile Yz, Tria Mesaj Yzk, Storks Mektup Yzk, Gold, Altn, Diamond Trade, Smer Kuyumculuk, Muammer Alkm bu siteden baktım .Ama alın derim degdi dogrusu acaip parlıyo yaa bayıldım yüzüklerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…