Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar halen harperden numunesı gelen oldumu
canım ben burdan çok önce numune istemiştim numune gönderi yapmıyoruz diye mail göndermişlerdi ürün piyasaya çıkınca herkese 1 paket göndermişler talep yoğun olunca gönderimi durdurmuşlar

fairy katıldım teşekkürler kızlar

ben bunları açmayı beceremedim

bi daha bi dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa isterükkkkk isterükkkk harf harf yaz bizeeeeeeeee ben bıraz cahilimde slaş mılaş annamamkiiiiii

Harikasın arkadaşım 20,tl hediye çekim oldu
Allah senden razı olsun hediye çekler daha çoığalıyomu?

linkleri denilen gibi yaptı ama oladı aralara boşluk bırakarak linki yazabilirmisiniz lütfen yada özelden mesaj atın kızlar.. yapabilenler birbirine mesajla özelden yollar olmadı..

canım bende de aynısı oldu yahu ne şanssızız

Arkadaşın dediği gibi linkin üstünü tıkla sora www,limango,com,tr,/welcome/i...registered=528 vigülleri nokta yapcan iş bukadar basit cicim linkini tıkla şifreni gir sora bi bakıyosun 10 tl hediye çekin olmuş,sora şifreni çık tekrar alttaki linki noktalarını koy diğerininde https://www,limango,com,tr,/welcome/?type=ykbag burdan gir şifreni yeniden gir 10 tl daha çek kazanmışsın,

bu kadar basit

Son düzenleme:

güzelim basit olmasına basit ama o ilk linkteki virgülleri nokta yapıp adres çubuğuna yazdığımda karşıma çıkan sayfa bu ;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…