Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

oldu beeee..3 tane 10 tl lik çek oldu..

dua edelim,sinerji yaratalım.. yarın kargo bedava gün olsun..:86::86:

iyi geceler arkadaşlar..
birşey sorucam size
şimdi limangodan alışveriş yapınca o gün boyunca kargo bedava mı oluyordu yoksa hediye çeki mi veriyordu:44:

iyi geceler arkadaşlar..
birşey sorucam size
şimdi limangodan alışveriş yapınca o gün boyunca kargo bedava mı oluyordu yoksa hediye çeki mi veriyordu:44:

kargo bedava olan günde alışveriş yapmıştım, bana 10 tl çek vermişti..
başka bir gün de kargo çeki verdi..

ay gece gece benim de kafam basmadı valla yeni üyelik alamıcam hiç. kargo bedava olunca hepinizin çeklerinden 1 er lira alır işime bakarım

kargo bedava olan günde alışveriş yapmıştım, bana 10 tl çek vermişti..
başka bir gün de kargo çeki verdi..

bana da daha önceki yaptıgım alışerişte tüm gün kargo bedava hediyesi verdi diye hatırlıyorum da...emin olamadıgım için sordum.teşekkür ederim..

ay gece gece benim de kafam basmadı valla yeni üyelik alamıcam hiç. kargo bedava olunca hepinizin çeklerinden 1 er lira alır işime bakarım

ben yeni üyelik almadım.zaten üye oldugum adres ile girdiğimde üçü de yüklendi.bide 10 tl vardı zaten aralık sonuna kadar vermişlerdi.toplm 40 tl var bende

Son düzenleme:
ben yeni üyelik almadım.zaten üye oldugum adres ile girdiğimde üçü de yüklendi.bide 10 tl vardı zaten aralık sonuna kadar vermişlerdi.toplm 40 tl var bende

Aaaaa... bana neden 10 tale verdi bu limango pekiii..
3 linkten de denedim eski hesabımı oysaki..sadece 10 tale ..neyyyseeee..
yedek hesaplardan telafi ederiz..

Aaaaa... bana neden 10 tale verdi bu limango pekiii..
3 linkten de denedim eski hesabımı oysaki..sadece 10 tale ..neyyyseeee..
yedek hesaplardan telafi ederiz..

alıntıladığım üstteki linkten..
kızlar... eski varolan hesabımla denedim, 10 hediye çeki yüklendi..

evet o adresten ve diğerinden bana da geldi 20 tl çekim oldu . yalnız biri ekimin 15ine kadar geçerliyken biri yarın 12 de bitiyor inş. kargo bedava olur

son adresten çok denedim ama olmadı bir türlü

evet o adresten ve diğerinden bana da geldi 20 tl çekim oldu . yalnız biri ekimin 15ine kadar geçerliyken biri yarın 12 de bitiyor inş. kargo bedava olur

son adresten çok denedim ama olmadı bir türlü

yani açtığım hesaba gelen 2 çek 25/10 da bitiyor
diğer çek te 15/11 de bitiyor.. senin nasıl yarın bitiyor kullanma süresi?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…