çıkan sayfadakı adres cubuğunda ındex yazan yerdede var vırgul.Orayı duzeltın.
oldu beeee..3 tane 10 tl lik çek oldu..
dua edelim,sinerji yaratalım..yarın kargo bedava gün olsun..:86::86:
yeni üyelik açtım canım..yni adresmi aldın yoksa var olanlaramı yüklendi . ben açık olan hesaımla giriş yaptım yüklenmedi
az kaldı çatlıcam şimdi
şunu giriyorum ben,neresi yanlış?
Eki Görüntüle 263003
gece gece salaklığım tuttu iyice
yeni üyelik açtım canım..
canım dikkatli bak virgül var index yazan yerde ben de zor gördüm..onu nokta yapınca oluyor..:87:
iyi geceler arkadaşlar..
birşey sorucam size
şimdi limangodan alışveriş yapınca o gün boyunca kargo bedava mı oluyordu yoksa hediye çeki mi veriyordu:44:
kargo bedava olan günde alışveriş yapmıştım, bana 10 tl çek vermişti..
başka bir gün de kargo çeki verdi..
ay gece gece benim de kafam basmadı valla yeni üyelik alamıcam hiç. kargo bedava olunca hepinizin çeklerinden 1 er lira alır işime bakarım
alıntıladığım üstteki linkten..3- daha sonra https://www,limango,com,tr/welcome/index,php?registered=581 linkiyle giriş yapıp bir 10 tl daha kazanıyoruz
4-daha sonra https://www,limango,com,tr/welcome/?type=ykbag linkinden giriş yaparak bir 10 tl daha kazanıyoruz
ok mi kızlar? bu adreslerin virgülleri nokta yapıp adrese yapıştırın
ben yeni üyelik almadım.zaten üye oldugum adres ile girdiğimde üçü de yüklendi.bide 10 tl vardı zaten aralık sonuna kadar vermişlerdi.toplm 40 tl var bende
ben yeni üyelik almadım.zaten üye oldugum adres ile girdiğimde üçü de yüklendi.bide 10 tl vardı zaten aralık sonuna kadar vermişlerdi.toplm 40 tl var bende
alıntıladığım üstteki linkten..
kızlar...eski varolan hesabımla denedim, 10 hediye çeki yüklendi..
evet o adresten ve diğerinden bana da geldi 20 tl çekim oldu . yalnız biri ekimin 15ine kadar geçerliyken biri yarın 12 de bitiyor inş. kargo bedava olur
son adresten çok denedim ama olmadı bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?