kızlar bişi sorcam bu cart e dor yurtiçiyle mi gelio bize telefon ihbarlı kargo var dediler ben gidemedim bebekten dolayı 3 gün sonra arkadaşım gitti yok demişler şaştım kaldım geri mi gitti acep
kızlar bişi sorcam bu cart e dor yurtiçiyle mi gelio bize telefon ihbarlı kargo var dediler ben gidemedim bebekten dolayı 3 gün sonra arkadaşım gitti yok demişler şaştım kaldım geri mi gitti acep
diğerlerini bilmem ama yurtiçi 3 gün bekletiyo..
hemen geri gönderiyolar..öyle olmuş olabilir
ben kazanmadım ama daha önce yurtiçi diye yazmıştı arkadaşlar,telefon ihbarlı geliyomuş canım
ya az önce bana kargo geldi,içinden biskolata fincanı çıktı,ama ben kazananlar listesinde yokum nasıl oldu anlamadım
eşimide aramışlardı yurtiçiden sonra gittik bizim burdaki şubeye yok demişler başka şubede, kalktık oraya gittik önce yok dediler isminize kargo, sonra dedik dün aradınız burdan telefonda görüştük var dediniz falan filan anca buldular.. biraz ilgisizler sanırım sendede öyle olmuş olmasın.. geri yolladılarsa bile orda bunu görüp geri yolladık alınmadığı için demezler mi?
adres için mail atıyorlar,adrese nasıl ulaşmışlar ki,neyse güle güle kullan tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?