Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

eşimin facesinden öylesine gillette ye katılmıştım taaa 2 hafta önce falan kazanmış ben daha anca gördüüm ii oldu yaaa ne zamandır boş geçioduuuk

kızlar bişi sorcam bu cart e dor yurtiçiyle mi gelio bize telefon ihbarlı kargo var dediler ben gidemedim bebekten dolayı 3 gün sonra arkadaşım gitti yok demişler şaştım kaldım geri mi gitti acep

kızlar bişi sorcam bu cart e dor yurtiçiyle mi gelio bize telefon ihbarlı kargo var dediler ben gidemedim bebekten dolayı 3 gün sonra arkadaşım gitti yok demişler şaştım kaldım geri mi gitti acep

diğerlerini bilmem ama yurtiçi 3 gün bekletiyo..
hemen geri gönderiyolar..öyle olmuş olabilir

ben kazanmadım ama daha önce yurtiçi diye yazmıştı arkadaşlar,telefon ihbarlı geliyomuş canım

metro nun bana çıkan soruların cvpları:
1-kehribar
2-yer fıstıkları parçalanması....vs
3-çay ikram ediyor
4-kömürün, kömürle çalışan mak.
5-savaşmadan döğüşmeleri
6-rüzgar
7-nükleer enerji
aklımda kalanlar bunlar:44:

diğerlerini bilmem ama yurtiçi 3 gün bekletiyo..
hemen geri gönderiyolar..öyle olmuş olabilir

perşembe öğlen tel geldi ctesi kargoya gittik yok demişler ne saçma ya insan bi kez daha arar söler
ben kazanmadım ama daha önce yurtiçi diye yazmıştı arkadaşlar,telefon ihbarlı geliyomuş canım

zaten doğru dürüst bişi kazanmıyoz kazandığımızda gitti yavv

eşimide aramışlardı yurtiçiden sonra gittik bizim burdaki şubeye yok demişler başka şubede, kalktık oraya gittik önce yok dediler isminize kargo, sonra dedik dün aradınız burdan telefonda görüştük var dediniz falan filan anca buldular.. biraz ilgisizler sanırım sendede öyle olmuş olmasın.. geri yolladılarsa bile orda bunu görüp geri yolladık alınmadığı için demezler mi?

günaydınnn

çok çok önce doğadan a mesaj atmıştım, göndermişlerdi...dün akşam 2.çayımı göndermişler "7otlu" diye

bi de kendimiz gidelim bari ziyan olmasın kupon

metronun dogru cevplarını bılen varsa yazsın lutfen,
3 hesptanda cekılıs hakkı kazanamdım,

kıslar sızden bısey ıstıcektım verdıgınız lımango lınklerını sızın dedıgınız gıbı yapıyorum ama olmuyor. bana ozelden lınkı yazabılırmısınız sıze zahmet

Bingomingo
Bingomingo'da günün yarışması başlıyor! Bakalım bugün kaç kişi yarışacak? Talep doğrultusunda yarışmamız saat 15:00'de başlayacak. Şimdiden herkese bol şans:)

Renkli Ayna
Fikirmetre Ödüllü Anket http://t.co/KWOZMMov

Avea
Sen de 'Diyelim ki sen...' anketimizi doldur, bir Blackberry 8520 Gemini kazanma şansı yakala! Anketimize göre senin sonucun ne çıkacak bakalım? http://on.fb.me/Avea_DiyelimKiSen

Nesfit Türkiye
Tayland tatili ve hediyelerimiz için SON 2 HAFTA !!!! www.nesfit14gun.com sitemize girerek siz de hediyelerimizden birini veya Tayland tatili kazanabili

Evybaby
Ödüllü kampanyamız “Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor” 27 Eylül Salı 15.00’da başlayacaktır. Kampanyamıza katılıp ödül kazanmak için tek yapmanız gereken saat 17.00’a kadar günün sorusunu cevaplayarak Cenk Bebek’in anne ve babasına yardımcı olmak. Günün sorusunu 15.00’dan itibaren sayfamızın sol tarafında yer alan ‘Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor’ sekmesinden ya da http://on.fb.me/cenkbebek adresinden görebilirsiniz.

Son düzenleme:
denizbank kaz kazandan 25 tl bonus çıktı ,karta yükle diyor..
bonus kartım yok denizbanktan..garantinin olsa ne iyi olardı..:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…