Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkdaşım ben ekledim linkleri ama sitede adres görünmüyor elimden geleni yaptım özel msj gönderemiyorum linkleri yaan arkadaşlar gönderir

kıslar sızden bısey ıstıcektım verdıgınız lımango lınklerını sızın dedıgınız gıbı yapıyorum ama olmuyor. bana ozelden lınkı yazabılırmısınız sıze zahmet

kızlar zambaktan 40 tl hediye çeki kazanmışım bugün bitane test kitabı kalem ve not defteri geldi bi kitap 40 tl mi ya keşke biz ne istersek alsaydık

MaRKaCI
DİKKAT . ! SAYFAMDAKİ ARKADAŞLARIN ! DİKKATİNE !
Eğer birisi sizin veya bir arkadaşınızın duvarına " YENİ FACEBOOK ' U ZİYARET ET " ( VISIT THE NEW FACEBOOK ) diye bir link gönderirse , sakın açmayın .
Linke tıklarsanız , Facebook hesabınızla vedalaşabilirsiniz . Çünkü Link , bilgilerinizi çalmak ve Facebookunuzu ele geçirmek için hazırlanmış bir tuzaktır . Lütfen bunu paylaşın arkadaşlarınızı haberdar edin...Bay London

NewBeauty Türkiye
Pazartesi günkü sorumuza doğru cevap verip bizden Dr.Hauschka Cleansing Milk kazanan takipçimiz Aysun Yıldırıcı oldu. Tebrikler! Ürününüz katılım formunda belirttiğiniz adresinize gönderilecektir.

Evet Metro çok gıcık ya hiçbirinde tamamlayamdım,saçma sapan sorular var

metroda ne cıns sorular var yha ben yapamadım

zaten ben metroyu hiç sevmem hep albeni yerim

tuanacım aynenben de soruları cevaplarken onu düşündüm albeni daha güzel bence de metrodan:86:

kız demeyin öyleeeeee kazanmışımmmm dün neremle baktımsa göremedım bugun kardesım aradı söyledi canım metrommmmmmmmmmmmmmmm

Hisar Nice tencere setinde %50 indirim yapmışlar arkadaşlar

gecen ay tüm karaca ürünlerinde %70 indirim vardı , devam eden bi kaç ürün kalmış

Modaelinizde
Hediye Kazanan Talihliler
1-Ece Kalaycıoğlu - Caldion Set
2-Esra Üstün - Tween Kadın Cüzdan
3- Ercan Balta - Ixo Men Erkek Parfüm Set
4-Mehmet Emin Dokuz -D’S Damat Cüzdan

Yedek Talihliler
1-Hale Sezer - Caldion Set
2-Mürevvet Sena Çöken - Tween Kadın Cüzdan
3- Abdullah Saraç - Ixo Men Erkek Parfüm Set
4-Aynur Avcı -D’S Damat Cüzdan

Hediye kazanan talihlilerin 03.10.2011 (15:00) tarihine kadar info@modaelinizde.com adresine Ad-Soyad-Adres bilgilerini e-mail
ile gönderip 0212 671-56-95(dahili :111) nolu telefonu arayıp bilgi vermesi gerekmektedir.Hediyeniz Sadece Kazandığınız İsme Gönderilecektir ,adres bilgilerinde farklı isim adına kargo kesinlikle yapılmayacaktır.

03.10.2011 (15:00) tarihine kadar yukarıdaki şartları yerine getirmeyen asıl talihliler haklarını yedek talihlilere devretmiş sayılacaktır.

tabisi kazanamadım..:43

Son düzenleme:
Pritt Türkiye Göster Kendini yarışmasında 25 Tl değerinde Joker hediye çeki kazanan kullanıcı bilgileri aşağıda yer almaktadır.

Kübra Yazar

Songül Mısır

Burcu Belgüzar Bilgi

Aßidin Akaqa

Habibe Güler

Sıla Erdoğdu

Mehmet Altınışık

Cemile Çoban

Mert Yılmaz

GülşAhmet Çelik

Cansu Karan

Cihan Aydoğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…