Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

selam kızlarr

kaç gündür yoktum misafirlerim vardıda bayağı şeyler birikmiş
bu arada metroda kazanmışım nassı sevindim bilemezsiniz

test kitabı mııı ??? kız işine yarıyo mu bari insan roman falan yollar dimi [/QUOTE]

napayım test kitabını yeğenime falan veririm artık kendimiz ne istiyosak alsaydık işimize yarar bişey alırdık:82:

kızlar morphio bana 10 lira göndermiş.kargo ne zaman bedava oluyo bileniniz varmı

Kingston Türkiye

GEVEZE'nin 3. hafta Kingston yarışmasının sonuçları açıklandı!

Mustafa T. Yıldız
hayallerimi ve rüyalarımı sığdırmak için istiyorum G2PB6CUZBJ

Gökhan Büyükkayıkçı
Markasının Kingston olması yeterli.Bundan başka neden mi lazım :) 7HXSANDA6T

Seda Şahin
Hızından uçurabilir, kapasitesiyle sizi hayal dünyasına götürebilir. 5BYRW267YM

Dilara Taşdemir
netbookum çok küçüükk ona abiiğğlik edebilecek tek usb 8GB kingstonn LY7G4EICDJ

Okan Çelik
Derler ya 5'i bir yerde diye işte o yüzden istiyorum. 4BBZD6EHSX
1-Ufak boyut
2-Sessiz
3-Hafif
4-Hızlı erişim
5-Sağlam yapı

Tebrikler! Ödüllerin size ulaşması için adres, telefon ve kod numaranızı lütfen odul2011@gmail.com adresine mail atın.

Kızlar bende kazanmışımmmm 8 GB USB Bellek kazandım. Çok lazımdı cidden iyi oldu

[QUOTE=sedack;21069265]metronun cvpları
kehribar
doğru
savaşmadan dövüşün
ısırdıkça acıga çıkan ....
çay
benim sorular doğru çıktı

bu cevapları nereye yazıyoz acaba?
[/QUOTE]

facede metro yaz sonra enerjinin tarihi var orayı tıkla

Swatch Türkiye

Sevgili Swatch Hayranları, gelen büyük ilgi ve talep üzerine fotoğraflarınızı bu gece 24:00'e kadar pr@erenholding.com.tr adresimize yollayabilirsiniz.Yarın sabah 10:00 ile 11:00 arasında en yaratıcı 10 fotoğraf sizlerin beğenisine sunulacak.En çok beğeni alan 3 fotoğrafın sahipleri Swatch Bijüteri setine sahip olacaklar :)
https://www.facebook.com/swatchturkiye

~~

DenizBank

Adada gizlenen hazineleri bulmak, 5TL, 10TL, 25TL Bonus’ları ve iPad çekiliş haklarını kazanmak için haydi hemen kazmaya başla! http://on.fb.me/kazkazan

Son düzenleme:
kızlar
blendaxın blendaxla evlenirmsiin kampanyası sonuçlandı..
katılanlar listeye göz atmayı unutmasın .. google a blendaxla evlenirmsiin sonuçları yazın çıkıcak karşınıza
Bana hiçbirşey yok

Kızlar sizi böyle bi numara aradımı hiç? (numarayı tam vermiyimde)

0506 *** 92 40

2 gündür arıyo ama ya tel çekmiyo oluyo yada sessizde oluyo. Bi yakalayamadım. Acaba diyorum bi kampanyadan, markadan mı arıyolar.. Çünkü aradımı 1 defa arıyo günde okadar.

Son düzenleme:
yaw cokkk pahalı burası bı canta 300 mılyon bı gomlek 40 mılyon ucuz şeylrı nasıl buluyonuzzzzzzzz

yaw cokkk pahalı burası bı canta 300 mılyon bı gomlek 40 mılyon ucuz şeylrı nasıl buluyonuzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…