Bende katılmıştım kazandım bebeğimin şansına..
ruhpastam nasıl ya 3 bir ü 1 aradadan sadece bi tane mi gelecekk
yumusta en yüksek kaç yapıyorsunuz 1000 iyimi? yapmadım tabi bukdar
Yazını okuyunca deneyeyim dedim 2246 yaptım. Ama zormuş , insanın gözü dönüyor bir süre sonra 953. sıradaymışım bu skorla.:)
kızlı gitmek için herhangi bir tuşa baasıyormusun? bide yeşiller alınmayacak galiba dımı
Yazını okuyunca deneyeyim dedim 2246 yaptım. Ama zormuş , insanın gözü dönüyor bir süre sonra 953. sıradaymışım bu skorla.:)
OXXO
Herkese günaydın! Bugün öğleden sonra sadece OXXO > Enjoy it! üyelerine özel SÜRPRİZ var! Hazır mısınız?
Lancôme Turkey
Lancômeun yüzü Daria Werbowy güzellik vizyonunu açıkladı. Peki ya sizin güzellik vizyonunuz nedir?
Aşağıdaki link'i takip edin yarışmamıza katılın, Lancômeun en yeni ürününe sahip olma şansını yakalayın.
Lancôme Turkey - Güzellik Vizyonları | Facebook
Dermalogica Türkiye
Kızarık bir cilt mi? Kırmızı yanaklar mı? Sana kırmızı hiç yakışmıyor! Cildindeki kızarıklığın yarattığı zorlukları bizimle paylaş ve cilt kızarıklığını yok etmeye yardımcı yeni ürünümüz Redness Relief spf20 kazanma şansını yakala!
kızarıklığı azaltmak - Dermalogica Türkiye
30 Eylül saat 16:00 ya kadar Dermalogica Türkiye Facebook sayfası ekibi tarafından en beğenilen yorumu yapan 2 kişiye Redness Relief spf20 hediye ediyoruz..
Özsüt
Twitter'da "Cümleyi tamamla- Tiramisu kazan" yarışmamız bugün saat 14:00' te başlıyor. İyi eğlenceler :)
Royce Energy Drink
Çarşamba Gününe Özel Kampanyalarımız Devam Ediyor.
Birazdan Yeni Kampanyamız Başlayacak, Bizi Takip Etmeye Devam Edin :)
Evybaby
Ödüllü kampanyamız Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor 28 Eylül Çarşamba 17.00da başlayacaktır. Kampanyamıza katılıp ödül kazanmak için tek yapmanız gereken saat 19.00a kadar günün sorusunu cevaplayarak Cenk Bebekin anne ve babasına yardımcı olmak. Günün sorusunu 17.00dan itibaren sayfamızın sol tarafında yer alan Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor sekmesinden ya da Evybaby - Cenk Bebek Evy Baby ile büyüyor | Facebook adresinden görebilirsiniz.
Bende katılmıştım kazandım bebeğimin şansına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?