Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Özsüt
Twitter'da "Cümleyi tamamla- Tiramisu kazan" yarışmamız bugün saat 14:00' te başlıyor. İyi eğlenceler :)

Royce Energy Drink
Çarşamba Gününe Özel Kampanyalarımız Devam Ediyor.

Birazdan Yeni Kampanyamız Başlayacak, Bizi Takip Etmeye Devam Edin :)

Evybaby
Ödüllü kampanyamız “Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor” 28 Eylül Çarşamba 17.00’da başlayacaktır. Kampanyamıza katılıp ödül kazanmak için tek yapmanız gereken saat 19.00’a kadar günün sorusunu cevaplayarak Cenk Bebek’in anne ve babasına yardımcı olmak. Günün sorusunu 17.00’dan itibaren sayfamızın sol tarafında yer alan ‘Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor’ sekmesinden ya da http://on.fb.me/cenkbebek adresinden görebilirsiniz.

Son düzenleme:
yumusta en yüksek kaç yapıyorsunuz 1000 iyimi? yapmadım tabi bukdar

7. Hafta

Günün Kazananları:

Uğur Ağırgöl

Ahmet Hamdi Solak

Ekrem Aksoy

Gülfidan Solak

Songül Aşçıoğlu

Canan Gökgül

Janberk Güler

Haftanın Kazananı:

Gülfidan Solak

8. Hafta

Günün Kazananları:

Akif Atalay

Murat Özmay

Asu Danacı

Yunus Özdil

Melek Canan Tursun

Ömer Ecer

Esin Güneş

Haftanın Kazananı:

Melek Canan Tursun

AYIN KAZANANI

Gülfidan Solak

Kazanan herkese tebrikler! Ödülleri görmek için sizi Gillette Sordukça yarışmasına bekliyoruz.

Yeni haftanın ve ayın kazananlarını sabırsızlıkla bekliyoruz!

Yazını okuyunca deneyeyim dedim 2246 yaptım. Ama zormuş , insanın gözü dönüyor bir süre sonra 953. sıradaymışım bu skorla.:)

kızlı gitmek için herhangi bir tuşa baasıyormusun? bide yeşiller alınmayacak galiba dımı

kızlı gitmek için herhangi bir tuşa baasıyormusun? bide yeşiller alınmayacak galiba dımı

Hızlanmak için tuşa basmıyorum , sadece sağ ve sol tuşları kullanıyorum. Yeşiller şu leke gibi olanlar değil mi, yok onlardan kaç , onlar yağ lekesi sanırım , onun üzerinden geçince kontrolü kaybediyorsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…