Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

mandalinalı olanı yaptım ben... geçen yarışmanın sonuçları ne oldu ki

bilen var mııı?????????????

mandalinalı olanı yaptım ben... geçen yarışmanın sonuçları ne oldu ki

Günaydın :) DKNY Golden Delicious tıkla kazan uygulamamız sona ermiştir. 30 Eylül Cuma günü kazananlar Facebook sayfamız üzerinden açıklanacaktır. Göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için teşekkür ederiz. Keyifli güzel bir hafta geçirmenizi dileriz...

Dr.Hauschka Türkiye
NewBeauty Türkiye facebook sayfasını ziyaret edin, hediye Dr.Hauschka ürünlerini kazanma şansını kaçırmayın!

sarı ışıltılarnı hangi çiçek notasından almıştır dyor ya sarı yasemin mi acaba onu yapcam gtsn yaa

kızlar size şöyle bi ipucu vericem limangoda şimdi ltb kargo ücretsiz ya, mesela 9,90 lık bişi alınca 10 liralık çeki kullanamıyoruz ya , siz genede 9,90 a alın , sonra satın almaya devam edin , altta yeni ürünler çıkıyor ya , ordan 2 3 liralık şeylerden ekleyin sepetinize , yani 9,90 a 2 tane alayım falan demeyin boşuna :)

teşekkürleeer

metrodan saglanan gucu bırımı nedır ?

kw
mo
hıcbırı
ro

ne yaptınız bunu

hiçbiri bunun cevabı..çekiliş hakkı almıştım bu soru çıktığında

sarı ışıltılarnı hangi çiçek notasından almıştır dyor ya sarı yasemin mi acaba onu yapcam gtsn yaa

sarı yasemin..bişeyin içinde yasemin varsa o güzel demektir...

Üst notalar: Armut, mandalina, frenk üzümü
Kalp: Şam sümbülteber, Hint gülü, sarı yasemin
Temel notalar: paçuli, deri

böyle bir açıklama buldum

Salı günkü sorumuza doğru cevap verip bizden Dr.Hauschka Pure Care Cover Stick kazanan takipçimiz Oğuz Akdeniz oldu. Tebrikler! Ürününüz katılım formunda belirttiğiniz adresinize gönderilecektir.

kızlar ya bana biraz önce şarap kataloğu geldi..
bide kargo poşetine koymamışlar şeffaf posetteydi..
kargocuya da rezil olduk..
başka gelen var mı böyle?
nerden geldiği hakkında hiçbir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…