Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

carte d'or bir dilim kesmezden kazandığım dondurmaları malatya migros vermemekte inat etmişti bizi bilgilendirmediler falan filan iki kez gittim biz sizi arayalım dediler bugün son gün olduğu için bende migrosun sitesinden şikayet ettim buradaki personeliniz bilgimiz yok deyip vermiyorlar diye bugün aradılar nasıl özür diliyorlar personele bilgi verdik alabilirsiniz diye bugün gittim aldım bu arada carte d'or sayfasına kaç kere yazdım ilgilenmediler bende kendi işimi kendim hallettim zaten zar zor kazanıyoruz...

işte azim işte sonucu süpersin canım

slm kızlar uzun zamandır giremedim eşimin memlekete gittik rizeye geçmiş sayfaları okudum canım çıktı banada hero babyden 2.paket geldi aynısından muzlu kahvaltı,şeftali muz kavanoz,bebe bisküvi..ülker den kazandığım 2 kutu geldi büssürü hesap makinesii ve 2 çikolatalancomedan kazandığım kremim geldi bu kadar
hediyesi gelenler hediyelerini güle güle kullansın

slm canım heoşgeldin afiyet olsun kreminide güle güle kullan

Berna Akdemir
Boyner'den 50 TL'lik Hediye Çeki
Fatma Çetin
Fatma Çetin
Ecenur Gül
Ecenur Gül
murat özcan
murat özcan
Dettol Okul Hijyen Seti
nefide arabacı
nefide arabacı
Dettol Okul Hijyen Seti
sedat kıraç
sedat kıraç
Dettol Okul Hijyen Seti
Gülten GÜL
Gülten GÜL
Dettol Okul Hijyen Seti
Deya Yalçın
Deya Yalçın
Dettol Okul Hijyen Seti
Ayşegül Hasip
Ayşegül Hasip
Dettol Okul Hijyen Seti
zeynep demirtas
zeynep demirtas
Dettol Okul Hijyen Seti
selda arslan
selda arslan
Dettol Okul Hijyen Seti
hakkı sadıc
hakkı sadıc
Dettol Okul Hijyen Seti
Sibel İnci
Sibel İnci
Dettol Okul Hijyen Seti

Yine yokum:84:

Facebook'ta En Güzel Kek | Facebook
bu verildimi görmedim ama bi bakın arçelik tiryaki hed,yel,ymiş

bu yarsmanın altından dıpnot var
Bu kampanya hiçbir şekilde Facebook tarafından yönetilmemekte, desteklenmemekte veya sponsorluğu üstlenilmemektedir. Lütfen sağladığınız bilginin Facebook’a değil Ülker firmasına ulaştığını dikkate alın. Bu bilgiler sadece Ülker firması tarafından kullanılacaktır.

En Güzel Kek Kimin?" Ödüllü Yarışması, 24 Mayıs 2011 saat 00:00 – 21 Haziran 2011 saat 23:59 tarihleri arasında, Türkiye genelinde, Ülker | Facebook sayfasını beğenerek "En Güzel Kek Kimin?" uygulamasını kullananlar arasında gerçekleştirilecektir.

biteli çok olmuş kızlar bu

kızlar hanı su bızım KANDIRIKCI PROTEX YOKMU :) kazandınız yazdıgı halde lıstede bende yoktum
sonra bır acıklama yaptı
kazandınız yapanlara
formu doldurun maıl yolllayın bıze dedi
bnde yolllamıstım
bugun gerı donus yapmıslar
urununuz kargoya verılecektır dıye :)
hadı bakalım ne zamn gelecek :)

kandırıkçı proteexe bende mail atmıştım ama bana cevap gelmedi

yehuwwww kazanmışımmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…