Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Pastamoda (Nurcan Toprak Keskinci)
HAYDİ MUTFAĞA,ÖDÜLLÜ YARIŞMAMIZ BAŞLIYOR!
5 Ekim 2011 tarihine kadar en sevdiğiniz kurabiye tarifinizi"kendi çektiğiniz"fotoğrafıyla birlikte sayfamızda paylaşın,sonra arkadaşlarınızı davet edin,önce sayfamızı sonra sizin tarifinizin olduğu gönderiyi beğensinler,en çok beğeni alan tarifin sahibi siz olun,Pastamoda'dan dilediğiniz konseptte 10 adetlik kutulu kurabiye seti kazanın!Çekimser olmayın,kazandığınız kurabiyeleri afiyetle yiyebilir,bir doğumgününe,doğuma,tebriğe yada uzun zamandır kendisine hediye seçmekte zorlandığınız bir sevdiğinize özel tasarlatıp hediye edebilirsiniz.

Not:Başka kaynaklardan kopya edilen tarifler ve fotoğraflar yarışmaya dahil edilemez ve her katılımcı yalnızca 1 tarif paylaşabilir.

Pastamoda (Nurcan Toprak Keskinci) | Facebook

kızlar katılım çok az elinde hazır tarifi olan varsa katılsın bence burdan bikaç kişiden özel mesajla destek ister

selam kızlar az önce kargo geldi yurt içiyle. şarap katalogunu ben napıyım ayolisan bi iki fırtlık bişi koyar içine

kızlar lezzetbasına ben de yazdım bakalım..

bu aralar aktif ne kampanyalar var yardımcı olur musunuz? bir de bu pandaya nası giriyorsunuz??????

arkadaşlar süper bişey buldum.
limangodan hediye çeki bol olan arkadaşların işine yarayacak bir link.
1 kereliğine 6,95 olan kargoyu ödeyip 1 ay boyunca kargo bedava kampanyasından yararlanabilirsiniz.
önce sepetinize bir ürün ekleyin ve sonra araç çubuğuna aşağıdaki linki kopyalayın.
tutar kısmında göreceksiniz 1 ay kargo bedava yazısı çıkacak.
ve aldığınız bir ürün için kargo ücreti ödedikten sonra 1 ay boyunca bedava kargodan yararlanacaksınız.
Başvuru için bugün son gün.

http://www.kkkkkkkkkkkkkkkk/shop/cart/index.php?enablecargofree=true

link çıkmadı

http: //www.limango. com.tr/ shop/ cart/ index.php?enablecargofree= true
linkteki boşlukları silin adres çubuğuna kopyalayın

NIVEA, 100. Yılında Nissan Micra kazandırıyor! 26 Ekim’e kadar Migros'larda Money Club Kartını kullanarak NIVEA ürünlerinden tek seferde yapacağın 20 TL tutarında alışveriş ile Nissan Micra kazanma şansını yakala! Detaylı bilgi için: - NIVEA

link çıkmadı

http: //www.limango. com.tr/ shop/ cart/ index.php?enablecargofree= true
linkteki boşlukları silin adres çubuğuna kopyalayın

denedin mi sen canım

inş sostur canım yaa, ben soslara bayıldım sitesindeki
adres aldılar bakalım nezaman gelecek..

inş. gelir bir an önce cnm

Eki Görüntüle 265867 Eki Görüntüle 265870

cılıt bangden kazandıgım 2 tane urunum vede
ulker mutlu bır an kolım :

vauuuuvv elektrikli şarzlar mükemmell

nasıl kazandın bunları cnm güle güleee kullan

bu kampanyayı yeni gördüm çok da sinirlendim yaa

oysaki sabahh 15 tl değerinde nivea temizleme sütü aldım bilseydim 5 tl daha alışveriş yapardım

şans yok diyorum boşuna demiyorum yaa

aldıklarını iade et 5 tllik bişey ekle yeniden geçir kasadan kasaya söyle hatta çekilişe katılcam de mecbur yaparlar...

aldıklarını iade et 5 tllik bişey ekle yeniden geçir kasadan kasaya söyle hatta çekilişe katılcam de mecbur yaparlar...

artık çok geç cnm

bebeğim var çıkamam daha hava bozdu yağmur yağıyoo

kış geldi kıışş:)

Teşekkürler kızlar bu hafta hiç çekiliş hakkı kazanamamıştım sayenizde bugün kazandım
Acer Liquid Mini ile minimum boyutta maksimum deneyimi yaşayın. Böyle olacak:)
teşekkürler
tebrikler afiyetle iç

kızlar dün akşam gece saat 10 da zil çaldı kargocu nesfitten çanta kazanmışım o geldi şaşırdık valla gece 10 da bile çalışıyolar maşallah
güle güle kullan

cilit bangden kazandıgım 2 tane arzum elektırıklı sarj aletım

veeeee

ulker mutlu bır andan kazandıgım kolım geldı bugun :)
gözün aydın canım en sonunda gönderebildiler

ben de kazanmışımmmmm
tebrikler canım

hediye kazanan herkes güle güle kullansın yeni haberler için teşekkürler

tebrikleeeer

güle güle kullaaan bende geçen gün kipada baktım baktım almadan çıktııım

çok tesekkürlerr canlarımmm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…