Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ankete katıldınız mı bılmıyorum ama eklıyorum hadı ıns bıze cıkar
YATAŞ

Lenovo Türkiye - Lenovo Do Tour | Facebook

kızlarrr hedıye tır werıyolar ama odul kodunu alamıyorum alabılen warsa soyleyebılırmı lutfen

calgonıt numune yolluyomus sanırım bı sıtede gordum formu doldurdum ıstemeyen arkadaslar ıstesın

pavloderm den numune gelioyrmuş kızlar.
1 adet bebek sabunu 5 adet pişik kremi numunesi 5 adet bebek şampanı numunesi bir kaç tanıtım kitapçığı geliyomuş. ben şimdi istedim inşallah gelir:61::61::61:

Protex, Protex Profesyonel Anneler buraya bilgilerinizi gönderin diye mail atmış.
gelmeyenler göndersin :24:

kotexyoung.com da ilk 1000 kişiye başlangıç paketi hediye kızlar...:64::64:

DASK
Doğu Anadolu Fay Hatları Tırı’nı profilinde paylaş, DASK’tan deprem çantası
kazan! Ayrıntılı bilgi için; DASK - Doğu Anadolu Fay Hatları TIR'ı | Facebook

KOTEX YOUNG

alt tarafta kotex kutuları var 2 tane onları tıkla form çıkıyor dolduruyorsun :34:

kızlar siiteye girin üye olun hergün ilk 1000 kişiye hediyeler var kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk. - Hediye kazanmann en kolay yolu

kk kızları golden rosedan set hediyeli yarışma için tık tık Cosmetica | Facebook
ama benim yorumuda beğeninn birbirimize destek olalım ;) ;) yorumum; cosmetica kozmetiğin değişmeyen adresi ve bu set benim olmalı ;)

Posta.com.tr | Facebook
arkadaşlar postanın sayfasını beyenın daybuday den 15 liralık hediye çeki kazanın

kızlar özelden mesaj atcamda linkler çıkmamaya basladı özeldede....google limango hediye çeki yardımlaşma dernegi yazın,,foruma girip 110. sayfaya bakın ordan tıklayınca açılıyor hepside yapamayanlara anlatırım yine

kızlar pardon 103.sayfaymışş.......

Bu kısacık anket, yeni kahramanımız VİLİVAK karakterinin tanınmasına yönelik hazırlanmıştır... Doğru tercihte bulunan veya doğru tercihe en yakın tercihlerde bulunan 5 kişiye sürprizlerimiz olacaktır.

https://docs.google.com/spreadsheet/view...RlVxX0E6MQ

kızlar isterseniz bir bakın....

kızlar bi kampanya buldum..Ankara Birleşik Kitabevi, kampanya düzenleyecekmiş, hangi kitabın hediye edilmesini istediğimizi soruyor..sonrasında da kampanya başlayacakmışş..kitap okumayı çok seven biri olduğum için :16::16::16:bu kampanyaya çok sevindim..o yüzden sizlerle de paylaşıyorum :46::46::46::46::46::46::46::46::46:

https://www.facebook.com/birlesikkitabevi

limango sayfanı hiç açmadan tıklayıp ordan giriş yapıcaksın,,çıkıp 2.linkten sırasıyla giriceksin...
limangoya gıcığımda ondan çok yardımseverim kızlar alın 11 lik malları 1 liraya :52::52::52:

Iconia, dünyanın ilk 10 parmak dokunmatik çift ekranlı tableti

Nestle Çikolata
Cuma günkü sorumuza en hızlı yanıt vererek Nestlé'nin yeni lezzetlerinin tadına ilk bakacak kişilerin listesi "İlk Sen Tat" sekmesinde yayında :)
Bugünün sorusu ise sürpriz bir saatte yayında olacak, sakın takibi bırakma!

Kahve Dünyası
Krem Çikolata kampanyamız başladı! Yaratıcılığınızı konuşturun!

En yaratıcı Krem Çikolata fotoğrafınızı yükleyin, diğer fotoğrafları oylayın, hediyeler kazanın! Kampanyaya Krem Çikolata sekmesinden veya Kahve Dünyası - Krem Çikolata | Facebook linkinden ulaşabilirsiniz!

NewBeauty Türkiye
Bu hafta DDF haftası! Hafta boyunca hergün soracağımız soruya doğru cevap veren iki kişi bizden DDF ürünleri kazanacak. Günün sorusu birazdan!

Kale
Kale Yap-Boz oyunumuzu oynayarak hediyeleri kazanma şansınız devam ediyor!

Nesfit Türkiye
Kızlaaar . . . Nesfit ile Tayland Tatili Kampanyamızda SON HAFTA !!! Siz de 2 arkadaşınız ile beraber muhteşem bir Tayland tatili istiyorsanız veya bir Pilates Kit'iniz, şık bir Spor Çanta'nız olsun diyorsanız, hemen Nesfit adresimize girin . . .

Veet Türkiye
Veet Güzellikler Kulübü'nün bu haftaki hediyesi, Elif Şafak'ın son kitabı İskender! Siz de hemen linke tıklayın, fırsatı kaçırmayın: http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk?sk=app_181762261889519

Dermalogica Türkiye
Dermalogica Kadın Girişimcileri Destekliyor, Siz de Bize Katılın!
Sen de uygulamaya katılarak hem sürpriz hediyeler kazan, hem de Dermalogica'nın dünya çapında Kiva ve Türkiye'de Kiva'nın temsicisi Kadın Emeğini Destekleme Vakfı (KEDV) ile birlikte yürüttüğü FITE projesi kapsamında kadınların ekonomik özgürlüklerine kavuşmalarına destek ol. Hem de sadece 10 arkadaşının katılmasını sağlayarak!
Bu hafta en fazla arkadaşını davet eden 10 kişiye Daily Microfoliant hediye edilecektir.

Bu da benden...Duru Shine yarışma başlatmış..Bu oyuna bayılırım zaten.. hem eğlenip hem kazanırız inşallah...:1:

Duru Banyo Keyfi - Duvar | Facebook

3gndr bakamadım ondan topladım tşkler kızlar
bu arada money club karttan kazanmışımmm hahahha kartım bile yok numara atmıştım bideee şaka gibi yaaa

Bu da benden...Duru Shine yarışma başlatmış..Bu oyuna bayılırım zaten.. hem eğlenip hem kazanırız inşallah...:1:

Duru Banyo Keyfi - Duvar | Facebook

merhaba sürekli oynayıp puanmı topluyoruz acaba

istediğimiz kadar oynayabiliyoruz ben 10 kere falan oynadım 3100 yaptım şimdi bir daha oynarsam sıfırlanıyor heralde skor tablosuda yok biraz karısık oldu özür dilerim.
sorularımın cevabını ben bulamadımsitede.

bu lenova türkiyeden bşy anlamadım ödül kullanmak için tıklayın diyor tıklıyorum link doğru değil lütfen facebook sayfasını kullanın diyor
yapan var mı??

bugün migrosa gittim kartları okuttum markette nesin kampanyası 8 ekime kadarmış 3 kartım vardı tavuk,dondurma yüklenmiş sadece dondurmayı alabildim tavuk olmadı.adamlarda bilmiyo zaten bişey kasiyer kızlar nerden yaptın bizde yapalım diye başıma toplandı.%50 ton balık oldu 3lüsünü 3,25 e aldım...makarna kazanmışım ama yüklenmemiş daha

limango sayfanı hiç açmadan tıklayıp ordan giriş yapıcaksın,,çıkıp 2.linkten sırasıyla giriceksin...
limangoya gıcığımda ondan çok yardımseverim kızlar alın 11 lik malları 1 liraya :52::52::52:

ben yapamadım bunu :(( lütfen yardımcı olun özelden altablrmisiniz ???

Doğan Kitap
İmzalı kitap kazananlar belli oldu. Sorulan soruya doğru cevap verip çekilişle Taha Akyol'un yepyeni kitabı Babam Adnan Menderes Demokrasiden Darbeye'yi kazanan 10 şanslı hurriyet.com.tr okuyucusunun isimleri şöyle:Selver Güler, Ipek Yılmaz, Hatice Altınok,Abdurrahim Çetin,Tülay Fidan,Dilek Gökmen,Gül Çele,Umay Beren Boyraz,Pınar Demir,Semih Kaptan...Tebrikler! Kazananlara kitapları Hürriyet aracılığıyla ulaştırılacaktır.

ben size link veriyorum ama hala kargoyu bedava yapmadım..alışverişe değecek bir şey bulamıyorum..1,5 aydır sürekli kargo geldi o kadar alışveriş yapmışım ki ..300 Tl olmuştur bebek bezi diş fırçası pil h.ped, tebeşir,ayakkabı yüzük şampuan, çocuklara cüzdan kalem çorap vs ne görsem aldım

Kızlar yardım ;

Cillit Bang çekilişi için sabah gidip marketten bir ürün aldım , sonrada fişini güzelce geri dönüşüm kutusuna attım. Eve gelince aklıma geldi ama geçmiş ola. Fiş numarası olarak başka bir fişin nosunu yazsam ne olur. ???

Back
X