Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya bayramdan beri limango kargo bedavası yapması bütün ürünlerde,kurban bayramını mı bekliyorlar acaba,çekler birikti eritmek lazım:52:

günaydın bayanlar.arada bende takip ediyorum sizi ve yararlandığım kampanya ve numune lerde oldu.katkısı olan herkese teşekkür ederim.bende kampanya ekliyim ama hamileler ve yeni anne olanlar için:

mısır çarşısı lokman hekim ankara
haydi bayanlar işte yeni kampanyamız ...
anneler ,anne adayları işte harika bir sürprizle karşınızdayız....info@kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk..tr adresine ad-soyad ,telefon ve adres bilgilerinizi iletin hem emzirme çayı hemde schuma hamile yastığı kazanma şansı yakalayın.üstelik tüm katılımcılarımıza alışverişlerinizde % 10 indirim sağlayan üye kartımız gönderilecektir.

günaydın bayanlar.arada bende takip ediyorum sizi ve yararlandığım kampanya ve numune lerde oldu.katkısı olan herkese teşekkür ederim.bende kampanya ekliyim ama hamileler ve yeni anne olanlar için:

mısır çarşısı lokman hekim ankara
haydi bayanlar işte yeni kampanyamız ...
anneler ,anne adayları işte harika bir sürprizle karşınızdayız....info@kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk.kk..tr adresine ad-soyad ,telefon ve adres bilgilerinizi iletin hem emzirme çayı hemde schuma hamile yastığı kazanma şansı yakalayın.üstelik tüm katılımcılarımıza alışverişlerinizde % 10 indirim sağlayan üye kartımız gönderilecektir.

link çıkmadı cnm....

yeni dediği 4. linkten bir 10tl daha geldi bana :1:
başka bi yerden de 30 tl gelmiş,ne iş anlamadım
ohh ohh kargoyu da beleş yapmıştımmm:62:

süper sefan olsun yapılsın alışverişler gelsin kargolar senin davetinle üye olan birileri alışveriş yapmıştır ondandır 30 tl çek hayırlıs olsun

Tekin Acar Cosmetics
Merhaba :)
28–30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz FENDI tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz :)

“FENDI’nin yeni kokusu Fan di FENDI şişesindeki sarı ışıltılarını hangi çiçek notasından almıştır?” sorusuna “Sarı Yasemin” doğru yanıtları ile sıralamaya giren ve 50ml. Fan di FENDI parfüm kazanan üyelerimiz;
Ali Gülyaprağı
Altan Durur
Ayşe Bostan
Berna Keskinder
Duygu Kasap
Gülşah Karaman Şahin
Hande Ünsal
Kiraz Enforoğlu
Salih Atasever
Yasemin D. Kılınç olmuştur.

Back
X