Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Nestle Çikolata
Dünkü sorumuza en hızlı yanıt vererek Nestlé'nin yeni lezzetlerinin tadına ilk bakacak kişilerin listesi "İlk Sen Tat" sekmesinde yayında :)
Bugünün sorusu ise 14:00-15:00 saatleri arasında yayında olacak!

~~

AlaMarka
AlaMarka süprizlerine hazır mısınız? Bugün Facebook sayfamızda ödüllü yarışmalar düzenleyeceğiz. Saat: 14.30 ‘ da yarışmamız başlayacaktır. 1 ay içerisin de kazanan yarışmacılarımız katılamamaktadır. Sürpriz hediyeler için bizi takip etmeye devam edin, Bol şans!

gözün aydın
resmı caldım
bır turlu yukleyememıstım :)

ne demek kuzuuu (ç)alabilirsinnnnnnnn :37: :38: :1:
oleyyy cok sevindim cnm iyi gunlerde kullan:) annemin haberi olamdan onun iş yeri icinde doldurmustum form, dun gitmiş annem de ilac firmalarından biri godnerdi sanmıs(doktorda kendisi) cok eglendim kendimcee:))

yukarıya bi kac sey ekledim cnm sen de onlara bak bakalım anket felan kacırma

çok tesekkür ederim bitanem benimm :38: benim minik bi bebişim var teyzesi fırsat buldukca anca bakıyom şimdi bile ıhh ogg guggg pek yaramazzz :55: :69:
annecinde güle güle kullansın canım bu arada tupperware sormusun benimde bi kaç mutfak esyam var saklama kabı felan bide oglusumun mama kapları ve mama kaşıgı kaliteli gercekten çok memnunum bende :34:

ne demek kuzuuu (ç)alabilirsinnnnnnnn :37: :38: :1:

çok tesekkür ederim bitanem benimm :38: benim minik bi bebişim var teyzesi fırsat buldukca anca bakıyom şimdi bile ıhh ogg guggg pek yaramazzz :55: :69:
annecinde güle güle kullansın canım bu arada tupperware sormusun benimde bi kaç mutfak esyam var saklama kabı felan bide oglusumun mama kapları ve mama kaşıgı kaliteli gercekten çok memnunum bende :34:

allah bagıslasınn canımmmcım oglusunu darısı da bana olsun:):P bende sizlerle ileriki zamanlarda paylasırım tupperwareden neler aldıgımı insallah canımmmm:)

bende iş yerinde fırsat buldukca bakıorum işte zaman gecsin die..:S

allah bagıslasınn canımmmcım oglusunu darısı da bana olsun:):P bende sizlerle ileriki zamanlarda paylasırım tupperwareden neler aldıgımı insallah canımmmm:)

bende iş yerinde fırsat buldukca bakıorum işte zaman gecsin die..:S

aminn bitanem aminnnn sen güzel gönlünü rahat tut olur allahın izniyle inşallah :38: bende oglusumu kolay bulmadım ne zor günler gecmişti benim için cok şükür şimdi benimle rabbim isteyen herkese nasip etsin inşş bu güzel duyguyu tabii bakımı çok zor ama onların varlıkları bir ömre bedel :nazar: :emir_bebek: :69:

aminn bitanem aminnnn sen güzel gönlünü rahat tut olur allahın izniyle inşallah :38: bende oglusumu kolay bulmadım ne zor günler gecmişti benim için cok şükür şimdi benimle rabbim isteyen herkese nasip etsin inşş bu güzel duyguyu tabii bakımı çok zor ama onların varlıkları bir ömre bedel :nazar: :emir_bebek: :69:

ben once sevgilimi bi elde edeyim de sonrası gelir insallahh.. rabbim hepppp en mutlu gunleri gostersin insallah.. :))

nestlede hıc yetısemıorm
albenı bugun acıklanacak bakalım varmıyız
ayrıca yarın ıcım sut yayınlanacaktı ınsallah kazanmısımdır
cılıt bangden bılenderım henuz gelmedı
ulkerde bayramda kazandıgım koca kolının bırını yollladı dıgerının ustune yattı:47::47::47::47:

kızlar nestle adını andım kargocu kapıyı çaldı kimlik isticektim ama tanıdık geldiniz vazgeçtim dio adam :) bu arada nestle çok hoş bayıldım inşallaaah kazanırsınızzz :56::56::56:

Back
X