Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 Aralık 2011 tarihine kadar geçerli olacak “Hediye Gümüş Yüzük” kampanyamızı başlatmış bulunuyoruz. Vissilver - Gm tak, kolye, bileklik, yzk, kpe online satış sitemize kayıt olan 1.000 ziyaretçi arasından yapılacak çekilişin kapsamı aşağıdaki gibidir;
• İlk 1.000 kişi arasından 5 kişi hediye almaya hak kazanacaktır.
• Çekiliş 200’erli gruplar şeklinde gerçekleşecek, her gruptan bir kişi seçilecektir. Hediye edilecek gümüş yüzüklerimizin detaylarını ekteki linklerde bulabilirsiniz;
• Yzk (0-199 arası)
Yzk (200 - 399 arası)
Yzk (400 – 699 arası)
Yzk (600 – 799 arası)
Gm Yzk (800 – 1000 arası)
• Talihlimiz olduğunuz taktirde hediyenizin tarafınıza ulaşabilmesi için kayıt olurken doldurduğunuz forma adresinizi doğru yazmanızı rica ederiz. Kargo gönderimini tercih etmez iseniz sizi hediyenizi teslim almak üzere Kuyumcukent’deki ofisimizde bekliyor olacağız.
İlginize şimdiden teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.
Vissilver - Gm tak, kolye, bileklik, yzk, kpe
vissilver kızlar sitenin adı link çıkmazsa die yazdım tekrar az önceki de sporx in sorusu idi tahmin yapıcaz
inş birimize çıkar:) niye bencilce olsun hayırlısı:)bana çıksın bayıldım yüzüklere :)) çok mu bencilce??
limango kargo beleş ol artık yaaa
:)))))bnmkı temız geldıimzalı değil ama lekeli geldi biscolata yazısının boyası leke yapmış
tatlı tatlıııı gıdıoz bakalımsağol canım..
bu aralar hep çikolata falan gidiyoruz..
starz, metro ,nestle
banada cikilota çıksın yaaa çok severimmm
afiyet olsun kızlarrr sizedeee![]()
:)))))bnmkı temız geldı
tatlı tatlıııı gıdıoz bakalım
melıke kız banada cıkmıor
kızlar nestle adını andım kargocu kapıyı çaldı kimlik isticektim ama tanıdık geldiniz vazgeçtim dio adam :) bu arada nestle çok hoş bayıldım inşallaaah kazanırsınızzz![]()
Eki Görüntüle 271215
biscolatadan kazandığım önlük setim geldi ama fincanım gelmediiii
selam kızlar..
bana da yaramaz tufanın metroları geldi...
oğluşum kızıp duruyordu kargoculara, neden çikolatalarım gelmiyor diye..
15 tane çikolata, her çeşitten 3 er tane yollamışlar sağolsunlar..
bu sabah telefon geldi
bitkisella'dan
sıkılaştırıcı set kazanmışımm![]()
güle güle kullanın afiyetle yiyindarısı kazanamayan herkesin başına
![]()
kızlar coca colanın kırmızı kasadiye bir kampanyası var. kutu ve şişelerin kapaklarındanki kodları internet sayfasına girerek puan topluyorsunuz ve ordaki ürünlerden biri alıyorsunuz
bu sabah telefon geldi
bitkisella'dan
sıkılaştırıcı set kazanmışımm![]()