gözün aydın
resmı caldım
bır turlu yukleyememıstım :)
oleyyy cok sevindim cnm iyi gunlerde kullan:) annemin haberi olamdan onun iş yeri icinde doldurmustum form, dun gitmiş annem de ilac firmalarından biri godnerdi sanmıs(doktorda kendisi) cok eglendim kendimcee:))
yukarıya bi kac sey ekledim cnm sen de onlara bak bakalım anket felan kacırma
ne demek kuzuuu (ç)alabilirsinnnnnnnn
çok tesekkür ederim bitanem benimmbenim minik bi bebişim var teyzesi fırsat buldukca anca bakıyom şimdi bile ıhh ogg guggg pek yaramazzz
annecinde güle güle kullansın canım bu arada tupperware sormusun benimde bi kaç mutfak esyam var saklama kabı felan bide oglusumun mama kapları ve mama kaşıgı kaliteli gercekten çok memnunum bende
allah bagıslasınn canımmmcım oglusunu darısı da bana olsun:)bende sizlerle ileriki zamanlarda paylasırım tupperwareden neler aldıgımı insallah canımmmm:)
bende iş yerinde fırsat buldukca bakıorum işte zaman gecsin die..:S
aminn bitanem aminnnn sen güzel gönlünü rahat tut olur allahın izniyle inşallahbende oglusumu kolay bulmadım ne zor günler gecmişti benim için cok şükür şimdi benimle rabbim isteyen herkese nasip etsin inşş bu güzel duyguyu tabii bakımı çok zor ama onların varlıkları bir ömre bedel
bende böle buldum canım inşş dogrudur ama gec kaldım sanırım bakalım kısmet
bende böle buldum canım inşş dogrudur ama gec kaldım sanırım bakalım kısmet
sayfasında kazananlara form çıkıyormuş galiba soruyu cevapladıktan sonra öyle yazmışlar
inşş canımm bol şans hepicimize ozamanDoğru canım doğru :))
Bende soru yayınlandıktan 5-10 saniye sonra cevapladım ama bakalım..
sayfasında kazananlara form çıkıyormuş galiba soruyu cevapladıktan sonra öyle yazmışlar
anam tıkla kazan bitmiş bilemmmmm
kızlar nestle adını andım kargocu kapıyı çaldı kimlik isticektim ama tanıdık geldiniz vazgeçtim dio adam :) bu arada nestle çok hoş bayıldım inşallaaah kazanırsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?