Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar size bir şey soracağım ben takı yapıp satmaktayımda bu forumda takılarımı göstersem satış isteyen için mesajla link versem yasak olur mu ki

satış da takas da yasak canım
gg'da dükkan aç?
ya da blog aç ordan sat bencee

Son düzenleme:
kızlar limangodaki freeman/personal care ürünleri hakkında bilginiz var mı?
duş jeli 400ml düşündüm ama emin olamadm.
2tl ye gelecek

ülkerden bende eşimde kazandıkkkkkkkkk

dün bioblasta 6. olarak kaybettim mesajıdüzenlemeyip kopyala yapıştır yapsam kazanacaktım seti sağlık olsun

ülkerden bende eşimde kazandıkkkkkkkkk

dün bioblasta 6. olarak kaybettim mesajıdüzenlemeyip kopyala yapıştır yapsam kazanacaktım seti sağlık olsun

kazananlar listesini göremedim nerden baktınız acep

Tekin Acar Cosmetics
Lancome komple güzellik seyahat seti kazanmak ister misin?

Cevabın "EVET" ise yapman gereken çok basit :)
"Tıkla Kazan" yarışma butonuna (Facebook'ta Tekin Acar Cosmetics | Facebook) tıkla, doğru cevabı veren 100.kişiden biri olma şansını yakala, Lancome komple güzellik seyahat seti, şık makyaj çantası ile birlike kazananlardan biri de sen ol...
Bol Şans :)

* Lancome komple güzellik seyahat seti kazanma şansını 14-16 Ekim tarihleri arasında bulabilirsiniz. Kazananlar Facebook sayfamız üzerinden 18 Ekim tarihinde açıklanacaktır. Hediyeler 10 adet ile sınırlıdır.

aaaaa bende ülker mutlu annnn paketi kazanmışımm süperr yaaaaaa işte buuu çok mutlu oldum gercektennnnnn :118: :119:

Merhaba :)
10–12 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz CLINIQUE tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz :)

“Ciltte koyu lekeler oluşmasına sebep olan en önemli çevresel etken nedir?” sorusuna “Güneş Işınları” doğru yanıtları ile sıralamaya giren ve 30ml. Clinique Even Better Clinical kazanan üyelerimizi;

Aliye Köroğlu Karabulut
Derya Gençoğlu
Dilek Öz
Fatma Ebru Korkmaz
Murat Gün
Özgül Cengizalp
Sema Özüpak
Serap Dayan
Serpil Balcı
Servet Cüceloğlu

CLINIQUE tıkla kazan yarışmamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için tüm Tekin Acar Cosmetics takipçilerine teşekkür ederiz. Kazanan üyelerimizi tebrik eder, Clinique Even Better Clinical Koyu Leke Serumlarını iyi günlerde kullanmalarını dileriz...

13 Ekim Kazananları
1. Emre Özdem Duru Shine Hediye Seti
2. Kübra Zor Duru Shine Hediye Seti
101. Ecem Demirtaş Duru Shine Hediye Seti
232. Hasan Sinan Tombuloğlu Duru Shine Hediye Seti
307. Emine Reis Özen Duru Shine Hediye Seti

o kadar kişiye çıktı yine bana çıkmamış ayyyyy hiç birşey kazanmaıyorummmmmmmmkafayı yiyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…