Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar daybuyday sitesine giriş yapmadan girin.aşagıda sagda sappıhare uygulamamıza katılmak istermisiniz diye bir resim var.orayı tıklıyosunuz sizden sifre istıyo oRayada daybuyday yazıp üye oluyosunuz 30 lira hediye çekilişiniz oluyo.hemde limit felan yok.ben 3 4 hesabı doldurdum

150 tl lik alışveriş yapman lazım...

Bir Gün'ün uyarlandığı kitabı yazan, aynı zamanda filmin senaryosunu da kaleme alan İngiliz yazar kimdir?
a-) David Nicholls b-) Michael Claytonc-) J.G. Ballard
Sorunun cevabını yarisma@cinebonusfacebook.com adresine iletip, Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al linkindeki takip formunu doldurarak “Bir Gün" filminin Pegasus Yayınları’ndan çıkan kitabını kazanma şansını yakalayın!Detaylı bilgi için: “Bir Gün” Kitap Yarışması Katılım KoÅŸulları | Facebook Cevap A

Son düzenleme:
daybuyday daha kullanmadan 150 tl sınırı getirdi
Limango'dan alışverş yapan olursa kargo çeki haberi bekiyorum umarım

Merhaba arkadslar burayı takıp ederken nestle kampanyasından faydalanmıstım ayın 12 sınde kazandım bugunde kargom geldı merak edenlerınız olursa dıye resımlerını paylasmak ıstedım. Oaylasan arkadasa tesekkur ederım ve darısı sızlerın basına :)

afiyet olsun cnm bende dün ki yarışmada kazanmışım
hangi kargoyla kaç günde geldi

kızlar bu sitede anket dolduruyorsunuz türkcellden hediye dk yada sms kazanıyorsunuz toplamda kulllanabileceğim 500 dakikam oldu şu an
Türkiye'nin Sesi Paneli

DASK - Günde 40 Kuruş | Facebook

dask ın sayfasındakı sorunun cevabı yanlıs katılmayan katılsın

Hemen yanıtla, Vaseline’den cildinin mucizesini korumak için hediye sepeti kazanma şansını yakala

Bebek-Kalbi üye sayısı artınca yarışma başlayacakmış
link çıkmazsa facede bebek kalbi diye aratın

kickers türkiyeyi begenin burda da hediyeli yarısma olacakmıss

tşkler hepinizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…