ya kızlar bu limangodan hiçbişey anlamadım hem kargo hem hediye çeki kullanamıyoz mu yaaa
kargo cekım yok ama 25 we 10 tl olmak uzere bıraz ceklerım war
kızlar demin bana is-mail dağıtımdan şarap dergisi geldi.millette şarapçı diyecek.sinir oldum yaa
arkadaşlar daybuyday sitesine giriş yapmadan girin.aşagıda sagda sappıhare uygulamamıza katılmak istermisiniz diye bir resim var.orayı tıklıyosunuz sizden sifre istıyo oRayada daybuyday yazıp üye oluyosunuz 30 lira hediye çekilişiniz oluyo.hemde limit felan yok.ben 3 4 hesabı doldurdum
Eki Görüntüle 272807 Eki Görüntüle 272808 Eki Görüntüle 272807 Eki Görüntüle 272808
Merhaba arkadslar burayı takıp ederken nestle kampanyasından faydalanmıstım ayın 12 sınde kazandım bugunde kargom geldı merak edenlerınız olursa dıye resımlerını paylasmak ıstedım. Oaylasan arkadasa tesekkur ederım ve darısı sızlerın basına :)
Eki Görüntüle 272807 Eki Görüntüle 272808 Eki Görüntüle 272807 Eki Görüntüle 272808
Merhaba arkadslar burayı takıp ederken nestle kampanyasından faydalanmıstım ayın 12 sınde kazandım bugunde kargom geldı merak edenlerınız olursa dıye resımlerını paylasmak ıstedım. Oaylasan arkadasa tesekkur ederım ve darısı sızlerın basına :)
Afiyetle ye canım
https://www.facebook.com/photo.php?...00219901.42960.101761536574588&type=1&theater KIZLAR Bİ YARIŞMA HABERİDE BENDEN
kızlar bu sitede anket dolduruyorsunuz türkcellden hediye dk yada sms kazanıyorsunuz toplamda kulllanabileceğim 500 dakikam oldu şu an
Türkiye'nin Sesi Paneli
TurkNet | Facebook
Cevaplar;
Adsl Hızı olanın cevabı Hepsi
Kurulumu Soranın cevabı 1996
ADSL açılımı Asymmetric Digital Subscriber Line
Hangisi 24 Saat ulaşabileceğiniz numaradır 0850 288 80 80
1095le nereleri ucuza ararsınız? Her yeri
1095 hizmeti ile ev telefonunuzdan nasıl ucuza konuşursunuz? Arayacağınız her numaradan önce sırasıyla 1-0-9-5 tuşlayarak
1095 nasıl bir hizmettir? Ucuza arama hizmeti
Bu kampanya; 01.10.2011 SAAT:00:01 01.11.2011 SAAT:23.59 tarihleri arasında gerçekleşecektir .
İkramiye olarak 5 kişiye Ipad1 16 GB WIFI Siyah, 10 Kişiye Apple iPod shuffle 2GB 4.nesil verilecektir.
https://www.facebook.com/IpanaTurkiye?sk...2683572651
Hemen yanıtla, Vaselineden cildinin mucizesini korumak için hediye sepeti kazanma şansını yakala
arkadaşlar daybuyday sitesine giriş yapmadan girin.aşagıda sagda sappıhare uygulamamıza katılmak istermisiniz diye bir resim var.orayı tıklıyosunuz sizden sifre istıyo oRayada daybuyday yazıp üye oluyosunuz 30 lira hediye çekilişiniz oluyo.hemde limit felan yok.ben 3 4 hesabı doldurdum
Bir Gün'ün uyarlandığı kitabı yazan, aynı zamanda filmin senaryosunu da kaleme alan İngiliz yazar kimdir?
a-) David Nicholls b-) Michael Claytonc-) J.G. Ballard
Sorunun cevabını yarisma@cinebonusfacebook.com adresine iletip, Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al linkindeki takip formunu doldurarak Bir Gün" filminin Pegasus Yayınlarından çıkan kitabını kazanma şansını yakalayın!Detaylı bilgi için: âBir Günâ Kitap YarıÅması Katılım KoÅulları | Facebook Cevap A
kickers türkiyeyi begenin burda da hediyeli yarısma olacakmıss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?