Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Trendus.com
MAC ÖDÜLLÜ YARIŞMA: Bugün saat 16:00'da soracağımız soruya doğru cevap veren ilk 30 kişi Mac Matchmaster Fondöten kazanacak!
Soruya doğru cevabı veren ilk 30 kişiden biri olmak için bugün tam 16:00'da burada olun!! Detaylar için hemen tıklayın :)

Avea
Kurban Bayramı yaklaşıyor, Avealıların bayram coşkusu şimdiden başlıyor! Hemen Avea servislerine üye ol; Bir Opel Astra; 11 Casper Dizüstü Bilgisayar ve 111 Avea Jet Modem'den birini kazanma şansı yakala!
http://.kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk./Avea_KurbanBayrami

Son düzenleme:
Tekin Acar Cosmetics
Estée Lauder Idealist Even Skintone Illuminator kazanmak ister misin?

Cevabın "EVET" ise yapman gereken çok basit :)
"Tıkla Kazan" yarışma butonuna (Facebook'ta Tekin Acar Cosmetics | Facebook) tıkla, doğru cevabı veren 100.kişiden biri olma şansını yakala, 30ml. Estée Lauder Idealist Even Skintone Illuminator kazananlardan biri de sen ol...
Bol Şans :)

* Estée Lauder Idealist Even Skintone Illuminator kazanma şansını 17–19 Ekim tarihleri arasında bulabilirsiniz. Kazananlar Facebook sayfamız üzerinden 21 Ekim tarihinde açıklanacaktır. Hediyeler 10 adet ile sınırlıdır.

Cevapta benden olsun
Sadece 2 haftada cilt renk tonu eşitsizliği görünümünün azaldığı klinik olarak kanıtlanmıştır.

----------------------
tekin acar'ın doğru yanıtı d. 2 hafta
kendi sitesinden baktım.

bu arada limango'dan kargo çeki gönderebilecek birileri varsa çok mesut olacağım

Nehir
Günaydın sevgili Nehir takipçileri. Bu hafta sizi bol hediyeli günler bekliyor... Fırsatları kaçırmamak için sayfamızı takip etmeye devam edin!

başka gelecek bişey yokmu ben 1 ay önce falan istedim türkü cd si cevap geldi gönderim yapmıyorlarmış artık.

kızlar detolün kazananlarını göremiyorum açılmıyo sayfa:44:

Özlem Şen
Arzum Elektronik Tartı
Sevil Çınar
Arzum Elektronik Tartı
Hatice Gönültaş
Arzum Elektronik Tartı
Nimet Kurşun
Dettol Hijyen Seti
DERYA ZER
Dettol Hijyen Seti
Necla Yıldız
Dettol Hijyen Seti
sami ersöz
Dettol Hijyen Seti
İbrahim Erdem
Dettol Hijyen Seti

bayanlar ben MBT diye bir ayakkabı markasından 1 saatliğine 100 tl indirim çeki kazandım ama çok pahalı ayakkabılar ya
isteyene verebilirim.sadece o ayakkabılar için kullanılıyormuş

teşekkür ederim canımtabiki deeee yokum

Cevapta benden olsun
Sadece 2 haftada cilt renk tonu eşitsizliği görünümünün azaldığı klinik olarak kanıtlanmıştır.

----------------------
tekin acar'ın doğru yanıtı d. 2 hafta
kendi sitesinden baktım.

bu arada limango'dan kargo çeki gönderebilecek birileri varsa çok mesut olacağım

evet cevap 2 hafta...

cevap için sağolun kızlar
Hediyeni Sen Seç kampanyasında yeni dönem bugün saat 14:00'da başlıyor!

Nehir | Facebook

unutmayalım

emsandan kazanmıştım bi de bu olsuuuun inşallaaaaah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…