Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

https://www.facebook.com/jeanslab

bi de bu gelmiş bana ama ne oldugunu hiç ama hiiiç anlamadım... anlayan varsa katılsın kazanırsa da hayırlı olsun simdiden :)

orda dedikleri siteye giricez, facebook ile bağlan dicez.. 200 puan veriyomuş ilk girince, her video izlediğinde 1 altlarında yoruma tıkladığında 0.5 puan düşücek, puanını en aza düşüren diesel den hediye kazancak

jeanslab da eski kampanyaya baktımda :))

JeansLab
Burak Karataş, -2173.5 I.Q. Diesel'den şahane bir jean kazandın. Senden özür dileriz. Tebrikz. (Yeni tur çok yakında başlıyor, heyecanla bekleyin.)
Beğen · · Paylaş · 12 Ekim, 15:57 ·

o kadar uğraşılmaz yaaa vaz geçtim ben, sandımki 0a düşünce biticek ama eksiye iniyomuş çekilir dert değil:)

kızlar ben yeni geldim ne oluyor nasıl oluyor banada anlatır mısnız?

Blade ile asla hız kesmeden Yarışa Var Mısın?
Aromel Blade’den heyecanlı ve bol ödüllü yepyeni bir araba yarışı oyunu; "Yarışa Var Mısın?"…
17 Ekim - 01 Aralık tarihleri arasında toplam 45 gün sürecek olan "Yarışa Var Mısın" oyununda; arabanı seç, oynamaya başla ve 45 gün sonunda iPhone 4, iPad 2 ya da Playstation 3 kazanma şansı yakala.
Ayrıca en çok arkadaşını yarışmamıza davet eden bir kişiye iPod Shuffle hediye

Blade Eau De Toilette | Facebook

kızlar 1 aydır her buldugum siteye üye oluyorum numune istiyorum anket dolduruyorum
sadece drynits ten gece külotu geldi
bu ne şanssızlıkk
aynen nazlı ya, yalnız değilsin...
nestleyi de geçmişi okurken kaçırdım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…