Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

10tl anlık şeysi bitti sanırım ne güzel her hesabımdan kazanıp,kargomun ücretsiz olduğu hesaba aktarıp cicis alıyordum
neysem 4 parça aldım,yetincez artık

benimde hç bir işime yaramadı kargo bedava hesaba çek kullanılmaz ded...başta pes ettim sonra sistemi çözdüm ama geç kaldım..istediğim yerden de çek vermedi..ucuz şeylei+ orkidine kadar herüfler talan etmiş

Vichy LiftActiv Derm Source 15 ml Kazanan Katılımcılarımız:

Aliye Oruç

Arife Yalçın Özgenç

Ayşe Ege Tan

Ayşe Yıldız

Büşra Öner

Çağla Türen

Dilek Can

Engin Özelgin

Fatma Dağdeviren

Funda Özübek

Gönül Uzun

Gül Tuna

Gül Yılmaz

Hacer Nazlı

Hatice Ataç

Hatice Şentürk

Havva Tekeli

Hayat Yağmur

İlknur Tekiner Yumuşak

Keziban Avcu

Kutlun Arısoy

Leyla İnan

Mina Çınar

Mine Negüzel

Müge Dorman

Nilgün Durak

Nilgün Öven Tunce

Nurgül Soydaş

Organik Şeker

Özlem Bilgi Eskizeybek

Reyhan Iğdi

Saime Yonca Çağ

Selin Göksu

Sonnur Aydın

Tülay Yaşar

.

bebekler için güvenlik sistemleriyle ilgili anket bu sanırım

Aslahizkesme Blade
Blade ile asla hız kesmeden Yarışa Var Mısın? Blade’den heyecanlı ve bol ödüllü yepyeni bir araba yarışı oyunu; "Yarışa Var Mısın?"

Blade (@Aslahizkesme) Twitter'da

Blade Eau De Toilette | Facebook

17 Ekim-01 Aralık tarihleri arasında toplam 45 gün sürecek olan "Yarışa Var Mısın" oyununda; arabanı seç, oynamaya başla hediyeleri kazan.

Fırat Plastik
Şifreyi bul, ödülü kap! Twitter üzerinden düzenleyeceğimiz şifre bulmaca oyunu için bizi takip ediniz. Winhouse sitemize yerleştireceğimiz şifreyi bulup bize “tweet” gönderen ilk kişi Vakko’dan kravat kazanacaktır. Yarışma her an başlayabilir. Bizi daha sıkı takip edin!
Fırat Plastik | Facebook

Merhaba Mammamia takipçileri; havalar soğudu kışlıkların zamanı geldi. Bizden küçük bir tavsiye; yazlık ayakkabılarınızı dolaba kaldırmadan önce bir daha düşünün Çok yakında kampanyamız sizlerle olacak.
Mammamia | Facebook

Yeni projemize isim seçmemize yardımcı olun, Asus bilgisayarı siz kazanın. Katılmak için tıklayın :
NorthernLAND Construction - Çekilişimize Katılın | Facebook

Kingston ödül yağmuru tam gaz sürüyor!
Geveze 1 kişiye Kingston 128GB SSD veriyor.
Bu hafta ki yarışmanın konusu cümle tamamlamaca… Aşağıda ki cümleyi tamamlayın 128GB SSD’yi kapın.
KINGSTON SSD O KADAR SESSİZ Kİ ______________.

Yarışmaya katılabilmek için sayfamızı beğen/like et, solda yer alan Geveze ikonuna tıkla, kod numaranı al, GEVEZE Facebook sayfasında cümleyi tamamla.
Kod numaranı yazmayı unutma. Kod almak için adres aşağıda.
Kingston Türkiye - GEVEZE | Facebook

ya kızlar bu melisle 1000 ajvar sosta davet gönderiyorum.. davet gönderdiğim hesaba girip daveti onaylıcam ama onaylamam için bi sayfa çıkmıo.. facebooka geri dön diyor siz nasıl yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…