Blade ile asla hız kesmeden Yarışa Var Mısın?
Aromel Bladeden heyecanlı ve bol ödüllü yepyeni bir araba yarışı oyunu; "Yarışa Var Mısın?"
17 Ekim - 01 Aralık tarihleri arasında toplam 45 gün sürecek olan "Yarışa Var Mısın" oyununda; arabanı seç, oynamaya başla ve 45 gün sonunda iPhone 4, iPad 2 ya da Playstation 3 kazanma şansı yakala.
Ayrıca en çok arkadaşını yarışmamıza davet eden bir kişiye iPod Shuffle hediye
Blade Eau De Toilette | Facebook
Eki Görüntüle 274757
facebooktan genelde
Lancôme Turkey - Visionnaire | Facebook
bu sayfadan deneme ürünü istiyorsun mesela
ben oyunlu şeyleri sevmiyorum yaaa..bana soru sorulsun google dan bulayım, form doldurayım, öyleee yaniii
ya daoğluşuma oynatayım
aynen yaa... işimiz gücümüz yok oynayıp duracak mıyız, metroya gıcık oldum parmaklarım ağrıdı...ben oyunlu şeyleri sevmiyorum yaaa..bana soru sorulsun google dan bulayım, form doldurayım, öyleee yaniii
ya daoğluşuma oynatayım
facebooktan genelde
aynen yaa... işimiz gücümüz yok oynayıp duracak mıyız, metroya gıcık oldum parmaklarım ağrıdı...
ciddi lancome numune mi yolluyor yoksa misal mi verdin sadece ilayda? :))
kızlar peki bilgileri ordaki formdanmı yollayacağım :26:
Douglas Parfümeri Türkiye
Yarışmamıza katılmanız için son 2 gün! Ödüllü Yarışma butonunu tıklayın, sorumuzu doğru bilin. CK Shock kazanma şansını yakalayın
Arby's Türkiye
İşte muhteşem üçlü: Arby’s Vodafone FreeZone
FreeZone’lu Vodafone hattıyla ARBYS yazıp 1005’e gönderen herkese 1 menü aldığında, 2.menü bedava!
Theramed Türkiye
İki insan ve onların hikayeleri...
Theramed Türkiye | Facebook
Hayatta hayal edilen şeylere ulaşmak zor, çok zor. Zayıflamadan harika duran mini etek, asla tıkanmayan kestirme yollar ve dahası... İki insan ve hikayeleri üzerinden hayattaki bir çok şeyin ne kadar da zor olduğuna ve aslında ihtiyacımız olan tek şeyin bembeyaz bir gülüş olduğuna tanık olacağız. Videoları dikkatlice izleyin, Yanıtla, Kazan!’da haftanın sorusunu doğru yanıtlayın ve 3 Samsung Galaxy Tablet’ten birini kazanma şansını yakalayın!
Kampanya koşullarımız için tıklayın. http://on.fb.me/qufkBC
Trendus.com
MAC ÖDÜLLÜ YARIŞMA: Bugün saat 16:00'da soracağımız soruya doğru cevap veren ilk 30 kişi Mac Matchmaster Fondöten kazanacak!
Soruya doğru cevabı veren ilk 30 kişiden biri olmak için bugün tam 16:00'da burada olun!! Detaylar için hemen tıklayın :)
Avea
Kurban Bayramı yaklaşıyor, Avealıların bayram coşkusu şimdiden başlıyor! Hemen Avea servislerine üye ol; Bir Opel Astra; 11 Casper Dizüstü Bilgisayar ve 111 Avea Jet Modem'den birini kazanma şansı yakala!
http://.kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk./Avea_KurbanBayrami
Tekin Acar Cosmetics
Estée Lauder Idealist Even Skintone Illuminator kazanmak ister misin?
Cevabın "EVET" ise yapman gereken çok basit :)
"Tıkla Kazan" yarışma butonuna (Facebook'ta Tekin Acar Cosmetics | Facebook) tıkla, doğru cevabı veren 100.kişiden biri olma şansını yakala, 30ml. Estée Lauder Idealist Even Skintone Illuminator kazananlardan biri de sen ol...
Bol Şans :)
* Estée Lauder Idealist Even Skintone Illuminator kazanma şansını 17–19 Ekim tarihleri arasında bulabilirsiniz. Kazananlar Facebook sayfamız üzerinden 21 Ekim tarihinde açıklanacaktır. Hediyeler 10 adet ile sınırlıdır.
Nehir
Günaydın sevgili Nehir takipçileri. Bu hafta sizi bol hediyeli günler bekliyor... Fırsatları kaçırmamak için sayfamızı takip etmeye devam edin!
Hediyeni Sen Seç kampanyasında yeni dönem bugün saat 14:00'da başlıyor!
Nehir | Facebook
unutmayalım
https://www.facebook.com/jeanslab
bi de bu gelmiş bana ama ne oldugunu hiç ama hiiiç anlamadım... anlayan varsa katılsın kazanırsa da hayırlı olsun simdiden :)
Blade ile asla hız kesmeden Yarışa Var Mısın?
Aromel Blade’den heyecanlı ve bol ödüllü yepyeni bir araba yarışı oyunu; "Yarışa Var Mısın?"…
17 Ekim - 01 Aralık tarihleri arasında toplam 45 gün sürecek olan "Yarışa Var Mısın" oyununda; arabanı seç, oynamaya başla ve 45 gün sonunda iPhone 4, iPad 2 ya da Playstation 3 kazanma şansı yakala.
Ayrıca en çok arkadaşını yarışmamıza davet eden bir kişiye iPod Shuffle hediye
Blade Eau De Toilette | Facebook
Eki Görüntüle 274757
facebooktan genelde
adanalılar için yeni bir çekiliş.. Adana Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi
Optimum'a alışverişe gelenler evlerine Mercedes Vito ile dönerler!
http://www.optimumoutlet.com/adn
Anne Boyutu ödüllü anket günleri başladı.
Her hafta Anne Boyutu ana sayfasındaki anketi dolduran okurlarımız birbirinden özel ödüller kazanıyor.
Tek yapmanız gereken Çocuk Bebek Aile Anne Psikoloji Video Portalı Hamilelik Cinsel Sağlık sitesine üye olmak.
Anne Boyutu'na üye olun, sorumuzu cevaplayın, hediyenizi adresinize yollayalım.
Şansınız bütün hafta devam ediyor. 5 gün boyunca her gün anketimize katılan 100. üyemiz hediyesini alacak.
Sizi, ana sayfamızda "ÖDÜLLÜ ANKET" bölümüne bekliyoruz.
Hemen üye olmak için tıklayın
Çocuk Bebek Aile Anne Psikoloji Video Portalı Hamilelik Cinsel Sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?