Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Arkadaşlar bugün bana köpük saç boyası geldi anketi dolduralı bayağa bir olmuştu ama sağolsun göndermişler hemde formda belirttiğim rengi :))

gimora dan hediye çeki güvencesiyle 29 liralık yüzük aldım lakin sepette hediye çeki kullanılmış 4 lira gözükürken kredi kartımdan 29 lira çekildi anlayamadım :N bi işde bi tuhaflık var :N 29 liraya değmezdi o yüzük:95:

face sayfalarına yazdım bunu uyuz oldum nasıl yaparlar böle bişey hakkını ara bence iade etsinler

kızlar hani olay kreminin hergün yarışması varya ben ona bi kaç kez katıldım ama kazananlar arasında adım yok. bugün kargo geldi. göz kremi göndermişler. içerisinde de not vardı facebook sayfasında ki sorumuza doğru cevap verdiğiniz için olay krem kazandınız die. iyi de benm adım yoktu ki yine baktım yok yani :44::86:

kızlar hani olay kreminin hergün yarışması varya ben ona bi kaç kez katıldım ama kazananlar arasında adım yok. bugün kargo geldi. göz kremi göndermişler. içerisinde de not vardı facebook sayfasında ki sorumuza doğru cevap verdiğiniz için olay krem kazandınız die. iyi de benm adım yoktu ki yine baktım yok yani :44::86:

önceden katıldıysan kazanmış olabilirsin canımm..
bana da geldi bende baktım bugünlere benimde adım yokk...

önceden katıldıysan kazanmış olabilirsin canımm..
bana da geldi bende baktım bugünlere benimde adım yokk...

hehe aman olsun kazanlım gelsin bişiler de :) bu arada aranızda lens kullanan varsa ben 1 ay kadar önce bausch & lomb'un sitesinden yeni çıkan lens solüsyonunu denemek istediğimi yazdım. solüsyonun adı biotrue.. hemen aynı gün 2 kutu gönderdiler. ertesi gün elimdeydi. isteyen olursa yazsın iletişim bölümünden.

WebSurvey - OpinionBar.com
gülümseyin foto çekiyoruz.. Tabiki şaka ama anketi doldurunca gülümsemek için bi neden olabilir. Hediyeyi kazanınca hem siz hemde hediyeyi kullanırken karşınıdakiler gülümseyebilir. Dijital fotograf makinesi kazanmak isteyenler yok mu ??

Ay kendimi reklam yazarı gibi hissettim :27:

WebSurvey - OpinionBar.com
gülümseyin foto çekiyoruz.. Tabiki şaka ama anketi doldurunca gülümsemek için bi neden olabilir. Hediyeyi kazanınca hem siz hemde hediyeyi kullanırken karşınıdakiler gülümseyebilir. Dijital fotograf makinesi kazanmak isteyenler yok mu ??

Ay kendimi reklam yazarı gibi hissettim :27:

guvenılırmı daha once katıldınmııııııı:82::82::82:

opinionbar sitesini bi oku istersen daha önce katılmadım hayır. Yalnız sitenin şifreli güvenlik duvarı var. Güvenilir olmasa bununla uğraşmazlar diye düşünüyorum

gimora dan hediye çeki güvencesiyle 29 liralık yüzük aldım lakin sepette hediye çeki kullanılmış 4 lira gözükürken kredi kartımdan 29 lira çekildi anlayamadım :N bi işde bi tuhaflık var :N 29 liraya değmezdi o yüzük:95:

sorma benimde öyle oldu 27 liralık küpe 2 lira yazdı sonra kredi kartınızdan 27 lira çekilmiştir yazdı.hemen telden aradım yok hanımefendi merak etmeyin 2 lira çekilmiş sişstemde öyle yazıyor dedi...ne kadar doğruysa görücez bakalımmm

Back
X