sevindim hallettiğine :)ayhhh özür diliyorum şu an o sitedenhemende verveleye verdim sipariş detayına inince 4 yaziy
![]()
ne çingen hatunum yaa
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevindim hallettiğine :)ayhhh özür diliyorum şu an o sitedenhemende verveleye verdim sipariş detayına inince 4 yaziy
![]()
ne çingen hatunum yaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
24 yaşımda yaşlanmışım demek ki![]()
ne yaşlanması canım ya daha genceciksin bak burda ablan var gönder sen bana ben kullanırım senin yerine![]()
Arkadaşlar bugün bana köpük saç boyası geldi anketi dolduralı bayağa bir olmuştu ama sağolsun göndermişler hemde formda belirttiğim rengi :))
gimora dan hediye çeki güvencesiyle 29 liralık yüzük aldım lakin sepette hediye çeki kullanılmış 4 lira gözükürken kredi kartımdan 29 lira çekildi anlayamadım :N bi işde bi tuhaflık var :N 29 liraya değmezdi o yüzük:95:
öğleden sonra bir arkadas daha yazmıştı...
aynı siteden şikayette bulunmuştu..
geçmişte yazılı...
kızlar hani olay kreminin hergün yarışması varya ben ona bi kaç kez katıldım ama kazananlar arasında adım yok. bugün kargo geldi. göz kremi göndermişler. içerisinde de not vardı facebook sayfasında ki sorumuza doğru cevap verdiğiniz için olay krem kazandınız die. iyi de benm adım yoktu ki yine baktım yok yani :44::86:
önceden katıldıysan kazanmış olabilirsin canımm..
bana da geldi bende baktım bugünlere benimde adım yokk...
kızlar daha önce duyurulmuştu ya pastelin anketinin son günü konu makyaj malzemesi olunca ben dayanamıyorum belki görmemiş olan vardır son bi şans doldurun bence eş dost adına da setmiş hediye güzeldir http://www.pinkar.com/pastel/index.php?contentId=117
WebSurvey - OpinionBar.com
gülümseyin foto çekiyoruz.. Tabiki şaka ama anketi doldurunca gülümsemek için bi neden olabilir. Hediyeyi kazanınca hem siz hemde hediyeyi kullanırken karşınıdakiler gülümseyebilir. Dijital fotograf makinesi kazanmak isteyenler yok mu ??
Ay kendimi reklam yazarı gibi hissettim![]()
gimora dan hediye çeki güvencesiyle 29 liralık yüzük aldım lakin sepette hediye çeki kullanılmış 4 lira gözükürken kredi kartımdan 29 lira çekildi anlayamadım :N bi işde bi tuhaflık var :N 29 liraya değmezdi o yüzük:95: