Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hayata dair sözler | Facebook

bu sayfayı beğenin kızlar

hergün çekilişle bir kişiye cilt ürünleri veriyor

bahtı açıklar için yanii ama olsun deneyelim bizde

gülşen gibi

YA TUTARSA !! :57:

diyerek :61::87:

bana da denedim biliyorumdan saç boyası geldi çikolata kahve insan bi kargo poşetine koyar iş yerimde danışmadan aradılar koleston saç boyanız geldi diyolar dalga geçer :))) gibi bi an dondum sonra jeton düştü dedim bu benim bedavalardan :66:

bana da denedim biliyorumdan saç boyası geldi çikolata kahve insan bi kargo poşetine koyar iş yerimde danışmadan aradılar koleston saç boyanız geldi diyolar dalga geçer :))) gibi bi an dondum sonra jeton düştü dedim bu benim bedavalardan :66:

ankete falanmı katıldınız bana hiç bişey gelmedi ordan

banada fikri mühimden mail geldi ama senin hayatın senin koruman davetimizi kabul etmek için tıklayın diyor linki açıyorum anket falan yok ama orda nasıl katılacam bilemedim ben :52::52:

İmzalı kitap kazananlar belli oldu
Soruyu doğru cevaplayanlar arasından 30 okuyucu bizden Yılmaz Özdil’in imzaladığı son kitabı ‘İsim Şehir Hayvan’ı kazandı. İşte kazananların isimleri;

Nagihan Oktay / Ankara

Seniha Güler / İzmir

Asli Öztemur / Göztepe

Temel Coşgun / Bursa

Cenk Turgut / Antalya

Arda Demirci / İstanbul

Ali Bayır / Hatay

Erdem Erol / Samsun

Gürol Dal / İstanbul

Selvihan Bayar / Antalya

Pinar Görcelioğlu / Denizli

Derya Tanrıkulu / Ordu

Seren Yılmaz / Diyarbakır

Nuray Akbaşak / İstanbul

Mustafa Kaya / Ordu

Berke Berkin / Çanakkale

Ebru Erdoğanoğlu / İstanbul

Ercan Korkmaz / Samsun

Güler Karahan / Aydın

Gazi Aydeniz / Muş

Fahire Gönen / İzmir

Emel Danisman / Bursa

Mahmut Azman / Mersin

Esra Sevindim / Ankara

Gökhan Tezer / Antalya

Ozlem İriç / Tekirdağ

Merve Çakırel / İzmir

Selçuk Yayla / İstanbul

Arzu Çanak / İzmir

Hatice Şükran Apak / Adana

:84::84::84:yaaa ama niye ben yokum ben bunu çook istiyodum... :84::84::84::84:

niye eve getirmeyip aradılar anlamadım:44::44:bende katıldım o kampanyaya form doldurmuştum yani ama gelen giden yok..:43:

ankete falanmı katıldınız bana hiç bişey gelmedi ordan

evet kolestonun anketi var çok oldu katılalı hangi renk boya kullanıyosunuz falan diye sorular vardı.ben hediye gönderceklerini tahmin etmemiştim ara ara denedim biliyorumu takip etmek lazım bazen maille bildirmiyolar.ama fikrimühim hep mail atıyo kampanya için katılıyorumu tıklarsanız hediyeniz geliyorr ufak da olsa insan seviniyo valla...:32:

banada fikri mühimden mail geldi ama senin hayatın senin koruman davetimizi kabul etmek için tıklayın diyor linki açıyorum anket falan yok ama orda nasıl katılacam bilemedim ben :52::52:

o davet banada geldi açılan linki tıkladım ben 15 gün içinde eve paket gelcekmiş sonra rapor yazcakmışız şimdi paketi bekliorum çabuk gelse barii

aynısı daha önce bende de olmuştu vaseline kampanyasında sanırım o kampanyayı belirli kişilre gönderiyorlar diyelim 1000 kişi katılcak toplamda 1500 kişiye gönderiyorlar kampanyaya katılım doluncada diğerleri katılamıyor maile biraz geç baktıysan girememen çok normal kampanya geldimi hemen cevaplamanız lazım yoksa geç kalınıyor :(

bugün evyaptan sabun geldi.hiç beklemiyodum.:66::66:kuru bi teşekür maili atmışlardı adres istememişlerdi.ama göndermişler.mis gibi kokuyo:1:

Back
X