Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslarr ben gliss katılamıyorum hata veriyo neden
mail attım ama beni fikrimühim gliss kampanyasına almadılar :84::84::84::84:
bana da denedim biliyorumdan saç boyası geldi çikolata kahve insan bi kargo poşetine koyar iş yerimde danışmadan aradılar koleston saç boyanız geldi diyolar dalga geçer :))) gibi bi an dondum sonra jeton düştü dedim bu benim bedavalardan![]()
İmzalı kitap kazananlar belli oldu
Soruyu doğru cevaplayanlar arasından 30 okuyucu bizden Yılmaz Özdilin imzaladığı son kitabı İsim Şehir Hayvanı kazandı. İşte kazananların isimleri;
Nagihan Oktay / Ankara
Seniha Güler / İzmir
Asli Öztemur / Göztepe
Temel Coşgun / Bursa
Cenk Turgut / Antalya
Arda Demirci / İstanbul
Ali Bayır / Hatay
Erdem Erol / Samsun
Gürol Dal / İstanbul
Selvihan Bayar / Antalya
Pinar Görcelioğlu / Denizli
Derya Tanrıkulu / Ordu
Seren Yılmaz / Diyarbakır
Nuray Akbaşak / İstanbul
Mustafa Kaya / Ordu
Berke Berkin / Çanakkale
Ebru Erdoğanoğlu / İstanbul
Ercan Korkmaz / Samsun
Güler Karahan / Aydın
Gazi Aydeniz / Muş
Fahire Gönen / İzmir
Emel Danisman / Bursa
Mahmut Azman / Mersin
Esra Sevindim / Ankara
Gökhan Tezer / Antalya
Ozlem İriç / Tekirdağ
Merve Çakırel / İzmir
Selçuk Yayla / İstanbul
Arzu Çanak / İzmir
Hatice Şükran Apak / Adana
niye eve getirmeyip aradılar anlamadım:44::44:bende katıldım o kampanyaya form doldurmuştum yani ama gelen giden yok..bana da denedim biliyorumdan saç boyası geldi çikolata kahve insan bi kargo poşetine koyar iş yerimde danışmadan aradılar koleston saç boyanız geldi diyolar dalga geçer :))) gibi bi an dondum sonra jeton düştü dedim bu benim bedavalardan![]()
ankete falanmı katıldınız bana hiç bişey gelmedi ordan
Ama burda katıl butonu çalışmıyor, hiç bir şey açılmıyor:44:
banada fikri mühimden mail geldi ama senin hayatın senin koruman davetimizi kabul etmek için tıklayın diyor linki açıyorum anket falan yok ama orda nasıl katılacam bilemedim ben![]()
o davet banada geldi açılan linki tıkladım ben 15 gün içinde eve paket gelcekmiş sonra rapor yazcakmışız şimdi paketi bekliorum çabuk gelse barii
aslında cevabım guneseaydı ama size gibi oldu yanlış yeri alıntıladım![]()
aslında cevabım guneseaydı ama size gibi oldu yanlış yeri alıntıladım![]()
banada fikri mühimden mail geldi ama senin hayatın senin koruman davetimizi kabul etmek için tıklayın diyor linki açıyorum anket falan yok ama orda nasıl katılacam bilemedim ben![]()