Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızçeler turkcel hattı olanlar için face sayfasında beğeniyorsunuz ... sonrasında yapmanız gerekenler sayfada ;))

Turkcell - Seç Beğen Al | Facebook

:40: sonra konuşuyoruz :66:

zaten bana da anca böyle şeyler olabilir onun dışında kuralı seçmeli.. yok anacım yook...
fikrimühim gelmedi zatii :43: kızım için çok istiyordum hala kargo yok.. hiiiç bi şi yoook :14:

Canım sen Facebook sayfanda paylaşmış mıydın? Ben paylaşmamıştım bana gelmicek mi?:26:

hayatım yanlış hatırlamıyorsam paylaşmıştım.çünkü bu tür şeyler paylaşım istiyor,genellikle paylaşırım

ay bana bugün fikri mühimden netle nesfit ve bi tane de kase geldi ama öle bi kampanyaya katılmamıştım ki ben :44::44:

burda etkin dağıtım şubesi yok ki.acaba gelmiyecekmi boyam :50::50:kızlar herkesin boyası geldimi

canım ya sende benim gibisin galiba bizim burdada yokkk:2::2::2:

altta sorun bildirimi gibi bişey var ben ordan yazmıştım .. daha sonra sayfayı kapadım diğer sayfada kabul etti:34:

bu arada denedimbiliyorumdan ariel ve kolestona katıldım .. onlar ortada yok. rexonada yok.. fm ye katıldım ama oda gelmedi. Herkese gelmiş:5:

sende benim gibi heryere katılmışsın ama gelen giden yok canım :43::43::43::43: üzülmeyelim en azından burda sohbet ediyoruz tek mutluluğum burası :52::52::52::52:

ben olayın eve gelme anketine katılmıştım bugün aradılar haftasonu yokmuş üzgünüz haftasonu olursa başka kampanyalar ona katılın dedi bilseydim elimi yormazdım:37::37::37:

şans yok bizde:1::1::1::1:

canım ya sende benim gibisin galiba bizim burdada yokkk:2::2::2:

sende benim gibi heryere katılmışsın ama gelen giden yok canım :43::43::43::43: üzülmeyelim en azından burda sohbet ediyoruz tek mutluluğum burası :52::52::52::52:

ben olayın eve gelme anketine katılmıştım bugün aradılar haftasonu yokmuş üzgünüz haftasonu olursa başka kampanyalar ona katılın dedi bilseydim elimi yormazdım:37::37::37:

şans yok bizde:1::1::1::1:

malesef yaa:5: aynen öyle:27:

mrb kızlar. bayaadır giremiyorum kk ya. temizlik, sınav, hastalık, gezmeler derken anca fırsat bulabildim. aöf sınavlarım vardı, şehirdışına çıktım, geldim oğlum hastalandı felan bu hafta rahatlayabildim ki kapım çaldı ve elinde koca bir paketle kargo geldi. ne oldupunu anlayamadan bir baktım hagiisden koca bir paket bez gelmiş. şehirdışındayken beni aradılar ve size yanlış numara bez göndermişiz kaç numara gönderelim dediler. ben de numarayı söyledim ve evde olacağım günü belirtince bugün elimde olacak şekilde yollamışlar. bu kadarını tahmin etmiyordum. 8li paket yollarlar demiştim ama çok sevindim koca bir paket bezi görünce. teşekkürler hagiis :)))

$01062011359.webp

Back
X