Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekleyelim bugün yarın ararız... ama ümidi kestim belkide bize gelmiycekistanbul'un merkezi yerindeyim hani geç kalmalarınıda anlamıyorum ama neyse artık bugün gelmezse yarın ararım adıma paket var mı diyekatıldım ama gelip gelmiceğinide bilmiyorumki
:89:
resim eklesene canım görelim bebişini.az önce fm bebeğim geldi çok güzel gerçekten![]()
Canım sen Facebook sayfanda paylaşmış mıydın? Ben paylaşmamıştım bana gelmicek mi?:26:
ay bana bugün fikri mühimden netle nesfit ve bi tane de kase geldi ama öle bi kampanyaya katılmamıştım ki ben :44::44:
ay bana bugün fikri mühimden netle nesfit ve bi tane de kase geldi ama öle bi kampanyaya katılmamıştım ki ben :44::44:
Hımmm ne güzel annem yiyor nesfitten ben de çok seviyorum güle güle ye![]()
burda etkin dağıtım şubesi yok ki.acaba gelmiyecekmi boyamkızlar herkesin boyası geldimi
altta sorun bildirimi gibi bişey var ben ordan yazmıştım .. daha sonra sayfayı kapadım diğer sayfada kabul etti
bu arada denedimbiliyorumdan ariel ve kolestona katıldım .. onlar ortada yok. rexonada yok.. fm ye katıldım ama oda gelmedi. Herkese gelmiş![]()
canım ya sende benim gibisin galiba bizim burdada yokkk:2::2::2:
sende benim gibi heryere katılmışsın ama gelen giden yok canımüzülmeyelim en azından burda sohbet ediyoruz tek mutluluğum burası
ben olayın eve gelme anketine katılmıştım bugün aradılar haftasonu yokmuş üzgünüz haftasonu olursa başka kampanyalar ona katılın dedi bilseydim elimi yormazdım
şans yok bizde![]()
burdan evyap sabunları gelenler oldu
kargo ücreti yoktu sanırım cnm :80:
gelen paketler nestle ilk 1000e girenler için yani fikrimühimden kalan paketleri gönderiyorlarmış...