Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

iyi aksamlar kızlar benide daha önce aramışlardı huggiesten yanlış gönderim olmuş hangi numarasından istiyosunuz diye bugünnn kocaman paket bezim gelmişş çok mutlu oldum cumarteside bez değişim kampanyası var ondanda iki tane alabilirsem dahada mutlu olucammm

iyi aksamlar kızlar benide daha önce aramışlardı huggiesten yanlış gönderim olmuş hangi numarasından istiyosunuz diye bugünnn kocaman paket bezim gelmişş çok mutlu oldum cumarteside bez değişim kampanyası var ondanda iki tane alabilirsem dahada mutlu olucammm

evet beni de aradılar ama bekliyorum gelen giden yok hala... rexonada gelmedi :(( molfixten numune gelecekti o da gelmedi :( koleston boyamda gelmediiiii :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

emsanın kazananları kıslar Sırasıyla 24 cm Balım Sahan kazanan takipçilerimiz ise;

Arzu Baltacı
Dilek Demirci
Aliye Dinger
Ayten Atıcı
Kerem Başaran
Erhan Bozdoğanoğlu
Remziye Çapkunoğlu
Sevilay Felek
Serap Ebik
Nahide Aladağlı

aaa kocaman bez göndermişler.:53: ne güzel ya. güle güle kullansın bebişin canım.
bu kampanya şu huggiesin sitesinden başvurduğumuz kampanyamı oluyo? hani soruyu doğru yanıtlayan 300 kişiye gönderiyolardı bu o mu?
:26:

evet cnm o kampanyadan ama direk büyük boy yollamadılar. önce 8li 2 numara yolladılar. sonra memnun musunuz diye aradılar ben de benim oğlum büyük ablama verdim sorarım memnun kalıp kalmadığını dedim. tamam deyip kapadılar. şehirdışındaydım tekrar aradılar. işte oğlunuza kaç numara bez kullanıodunuz yanlış göndermişiz de tekrar göndericeez dediler. ben de 4+ dedim ama şehirdışındayım ptesi evde olucam nasıl olucak dedim. o zaman ptesi yolarız garanti evde olursunuz dediler tamamdedim. eve geldiğimde unutmuştum. döndükten 10gün sonra geldi işte. bu kadar uzun anlatmamın sebebi çok gzl ilgilendiler ve şahsen ben de gene 8li felan bez yollarlar diye düşünmüştüm ama koca paketi görünce de şok oldum ve çok sevindim. beze para vermekten bıktık çünkü bu ay elimdekilerle birlikte heralde almama gerek kalmıycak. ilaç gibi geldi valla :)))))))))))

Back
X