Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hayırlı geceler kızlar
elidoru büyük bir başarı ile 3 farklı hesap ile katıldığım halde kazanamamanın haksız mutsuzluğunu en içten üzüntümle yaşarken kazananların gözlerinden öper tatlı rüyalar dilerim :82:

hayırlı geceler kızlar
elidoru büyük bir başarı ile 3 farklı hesap ile katıldığım halde kazanamamanın haksız mutsuzluğunu en içten üzüntümle yaşarken kazananların gözlerinden öper tatlı rüyalar dilerim :82:

bunlar cidden şans işi
elidora 1 kere katıldım kazandım
gliss'e 50 kere katıldım (abartı değil,otomatiğe bağladım resmen) yine de çıkmadı

Bu orangutana sponsorluk kazanmak ister misin? Kazanma şansını elde etmek için Boo'nun Dere temizleme oyununa katıl ve aşağıdaki soruyu yanıtla Doğru cevap verenler arasından kurayla seçilecek 10 şanslı izleyiciyie kendi orangutanı için Wildife Fund'dan bir sponsorluk kazanacak, ayrıca bir yumuşak oyuncak Boo ile özel bir hayvan dergisinin sahibi olacak.

Soru:
Oyunda Boo ne topluyor?

KidsCo TV - Boo?nun Dere Temizleme Oyununa Katıl

Balıkesir Merda Bilgi Yarışması Haziran Ayı Ödülleri
Merda Bilgi Yarışmasında Haziran ayındada hem bilginizi sınayabilirsiniz hemde ödül kazanabilirsiniz.
Balıkesir Dışından Dereceye Girecek Olan Yarışmacılardan

Birinciye İstediği Operatörden 10 TL Dakika Konuşma
İkinciye İstediği Operatörden 10 TL Dakika Konuşma
Üçüncüye İstediği Operatörden 5 TL Dakika Konuşma
Dördüncüye İstediği Operatörden 5 TL Dakika Konuşma
Beşinciye İstediği Operatörden 5 TL Dakika Konuşma

Aynı Sıralama Balıkesir İçinden Gerçekleştiği Takdirde
Birinciye 10 TL Yemek Para
İkinciye 10 TL Yemek Para
Üçüncüye 5 TL Yemek Para
Dördüncüye 5 TL Yemek Para
Beşinciye 5 TL Yemek Para

Merda Lahmacun Tüm Yarışmacılara Başarılar Diler.

Merda Lahmacun Ekibi

Balıkesir'in İlk ve En Büyük Online Yemek Sipariş Sitesi - Balıkesir :52: millet napacağını şaşırdı :60:

Back
X