- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
yaaa ama nasıl olur yaaa 24. haftayı doldurmuş olmak zorunluluğu niye yaaaa:84::84::84::84::84:
ben bı ay erken dogacakmıs gıbı ısaretledım
normalde kasım sonu ekım olarak grdım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa ama nasıl olur yaaa 24. haftayı doldurmuş olmak zorunluluğu niye yaaaa:84::84::84::84::84:
arkadaşlar markafoniden alışveriş yaptım ama kuponum hala duruyor,ayrıca hiç sormadı kuponunuzu kullanmak istiyormusunuz diye,sizdede öylemi oldu ,mail geldi fiyat aldığım kadar yani 10 tl düşüş filanda yok ,ayrıca tlf na sms filanda gelmedi, hesap çekimiyle ilgili,yardımcı olursanız çok sevinirim,msj attım ama cvp verirlermi bugün???
ben bı ay erken dogacakmıs gıbı ısaretledım
normalde kasım sonu ekım olarak grdım![]()
ya cnm bende anlamadımki cevap versin biri nolur
arkadaşlar markafoniden alışveriş yaptım ama kuponum hala duruyor,ayrıca hiç sormadı kuponunuzu kullanmak istiyormusunuz diye,sizdede öylemi oldu ,mail geldi fiyat aldığım kadar yani 10 tl düşüş filanda yok ,ayrıca tlf na sms filanda gelmedi, hesap çekimiyle ilgili,yardımcı olursanız çok sevinirim,msj attım ama cvp verirlermi bugün???
slm kızlar markafonide 10 tl kuponm var nasıl kullancaağız onu bşşey yazmıo
ya cnm bende anlamadımki cevap versin biri nolur
şimdi bu durumda iptal edebilir tekrar kullanabilirmiyim??
hesabınıza yüklenmişmi 10 tl kupon?
yüklendiyse çok rahat kullanabilirsiniz.
seçtiğiniz ürünü alırken 3. aşamada onay kısmında promosyon kuponlarınız kupon kodunuzu girin diyo. orda biyere tıkladınmı 10 tl kupon görünüyo.ona tıklayıp kuponu kullanabiliyosunuz.
alt limit falan da yok. beninki toplamda kargo parasıyla birlikte 12,80 tutuyodu. 10 tl düştüm.2,80 tl ödedim :82:
evet kupon var canım.sen ne aldın çok az tutmuş ne güzel,
olay den temizleme sütü aldım.
ne güzel kampanyası bitmiş heralde ya bende alırdım devam etsedi keşke![]()