Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar markafoniden alışveriş yaptım ama kuponum hala duruyor,ayrıca hiç sormadı kuponunuzu kullanmak istiyormusunuz diye,sizdede öylemi oldu ,mail geldi fiyat aldığım kadar yani 10 tl düşüş filanda yok ,ayrıca tlf na sms filanda gelmedi, hesap çekimiyle ilgili,yardımcı olursanız çok sevinirim,msj attım ama cvp verirlermi bugün???

kuponunu kullanmamışsın.
ödeme bölümünde 'kuponlarınızı kullanmak istiyorsanız tıklayınız' yerine tıklasaydın kuponu ekleyecektin.

kızlar müdahale etmek istemedim ama herkes olay almıs bunları cildinize sürüyormusunuz gercekten merak ettim cok zararlı da kimyasal dolu içleri ben şahsen hiç sürmedim gelenleri de dagıttım etrafa yüzüme sadece bepanthen ve d vitamini kapsül alıyorum eczaneden bence deneyin

‎20 Haziran'a kadar Douglas Mağazalarında Dior'dan yapacağınız 240 TL'lik alışverişinize Dior Mini Göz Makyajı Seti hediye!

iyi akşamlar arkadaşlar.. bu primaya nasıl form doldurcaz, ben primanın sitesinde öyle bi link göremedim? yardımcı olurmusunuz?

‎20 Haziran'a kadar Douglas Mağazalarında Dior'dan yapacağınız 240 TL'lik alışverişinize Dior Mini Göz Makyajı Seti hediye!

240tlye muhtemelen 50ml parfüm alacamm vereceği göz makyaj seti de mini olacakkk pehhhh :9::9::9: kızlar bu arada,aşk tesadüfleri sever filminin face syfsındaki postu beğenenler arasında çekiliş yapılıp dvdsi verilcek haberinz olaa:69::69::69:

240tlye muhtemelen 50ml parfüm alacamm vereceği göz makyaj seti de mini olacakkk pehhhh :9::9::9: kızlar bu arada,aşk tesadüfleri sever filminin face syfsındaki postu beğenenler arasında çekiliş yapılıp dvdsi verilcek haberinz olaa:69::69::69:

doğru diyorsun ama dior hastaları için güzel bi şey :1:

kızlar acil cevap
markafonide kargo ücreti ne kadar ödediniz yani kargo ücreti ne kadar

bide markafoniden alışveriş yapınca kaç günde geliyor kapıda ödeme yapabiliyor muyuz

vaayy güzel günlerde kullanın bende yazmıştım ama gelirmi gelmezmi emin değilim ne kadar sürede ulaştı bari ona göre bekliyim :)

ben nereye başvurduğumu unutmuştum canım ama buldum dün burda sormuştum ama sanırım kimse cevap vermedi:59: nerden baksan 1 ay önce falan evyapa mail atmıştım biraz geç geldi aslında ümidim yoktu burdan bir arkadaş sağolsun söylemişti evyap olayını bende sonra durunun sitesinde övmüştüm evyaptan duru sabunlarını ve evyapı :1: ama artık hergün sabunlar gelcek gibi görünüyor:1:

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar.. bu primaya nasıl form doldurcaz, ben primanın sitesinde öyle bi link göremedim? yardımcı olurmusunuz?
facebookda canım . sol tarafta ilk hediyem yazıyor orda form ..

kızlar bana bu gün 2.kez evyaptan sabun geldi :66::1:
oo süpperr banada bugun geldi . arkası da gelir inşallah :))
bana 1 haftada geldi sabunlar

Back
X