Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

neden cevap vermek bu kadar zor geliyo anlamıyorum.ben şu sayfada gördüğüm soruları biliyorsam cevaplamaya çalıştım.2 gün önce ben de sormuştum bir arkadaş da alıntı yaparak sormuş evyapa tam olarak ne yazdınız memnuniyet olarak diye.o kadar çok kişiye evyap geldi bu kadar zor muydu bi cevaplamak.gözümüzden kaçan bir şeyi soramıycaksak sayfa amacına nasıl ulaşmış olacak.

neden cevap vermek bu kadar zor geliyo anlamıyorum.ben şu sayfada gördüğüm soruları biliyorsam cevaplamaya çalıştım.2 gün önce ben de sormuştum bir arkadaş da alıntı yaparak sormuş evyapa tam olarak ne yazdınız memnuniyet olarak diye.o kadar çok kişiye evyap geldi bu kadar zor muydu bi cevaplamak.gözümüzden kaçan bir şeyi soramıycaksak sayfa amacına nasıl ulaşmış olacak.

ben duru sabunun kullandığım çeşitlerini yazarak sevdiğimi kokularının güzel olduğunu benim cildimin hassas olup bana alerji yapmadığını evde beğenerek kullandığımızı çeşitlerinin daha çok olması gerektiğini falan yazmıştım ama tam metin olarak hatırlamıyorum bayaa bi zaman geçti.

geçmişi okucaksın öyle armut piş agzıma düş olmaz her soruya cevap alamaman dogal sayfanın amacı soru cevaplamak diil belirli kampanyaları paylasmak ve arastırmak

arkadaşlar şu kfc işinde anlamadığım bir nokta var.
en çok arkadaşını davet eden mi d&r indirim kuponu kazanıyor yoksa her davet ettiğimiz kişi için mi kazanıyoruz?

açıklamasından bunu anladım ama skor tahtası olduğu için emin olamadım

arkadaşlar şu kfc işinde anlamadığım bir nokta var.
en çok arkadaşını davet eden mi d&r indirim kuponu kazanıyor yoksa her davet ettiğimiz kişi için mi kazanıyoruz?

açıklamasından bunu anladım ama skor tahtası olduğu için emin olamadım
o kampanyayı ben paylaşmıştım ama ben de tam beceremedigim için geri bıraktım ama sayfadan yorumları okuyunca bi kaç şey buldum

KFC TURKIYE: Hediye çekleri, yarışma sonunda ilk üçe giren yarışmacılarımız için geçerli :)
: Snack Box kazananlara, kodları her yüz kazanımda bir gidecek :)
: yarışmamız 8 temmuzda sona erecek, kazananları da sonraki hafta açıklayacağız. Yarışma sonunda "Skor Tahtası"nda ilk üçte olanlara kabul ettirdikleri davet tutarında D&R hediye çeki vereceğiz. PS3 mü alırsınız, kitap mı alırsınız yoksa sizi birinciliğe taşıyacak arkadaşlarınıza hediye mi seçersiniz; orası tamamen size kalmış...

Yarışma sonunda ilk üçe girenler, getirdikleri arkadaş sayısı tutarnda hediye çeki kazanıyor. Davetleri kabul eden bazı şanslı kullanıcılara da Snack Box veriyoruz :)

‎8 Haziran - 8 Temmuz 2011 tarihleri arasında, uygulamaya davet edilen ve formu eksiksiz dolduran her 50.kişi KFC’den SnackBox kazanmaya hak kazanacaktır. Uygulama sonunda arkadaşlarına gönderdiği davetleri en çok kabul edilen ilk 3 kişi, D&R’dan kabul edilen davet sayısı kadar liralık hediye çeki kazanacaktır.

o kampanyayı ben paylaşmıştım ama ben de tam beceremedigim için geri bıraktım ama sayfadan yorumları okuyunca bi kaç şey buldum

KFC TURKIYE: Hediye çekleri, yarışma sonunda ilk üçe giren yarışmacılarımız için geçerli :)
: Snack Box kazananlara, kodları her yüz kazanımda bir gidecek :)
: yarışmamız 8 temmuzda sona erecek, kazananları da sonraki hafta açıklayacağız. Yarışma sonunda "Skor Tahtası"nda ilk üçte olanlara kabul ettirdikleri davet tutarında D&R hediye çeki vereceğiz. PS3 mü alırsınız, kitap mı alırsınız yoksa sizi birinciliğe taşıyacak arkadaşlarınıza hediye mi seçersiniz; orası tamamen size kalmış...

Yarışma sonunda ilk üçe girenler, getirdikleri arkadaş sayısı tutarnda hediye çeki kazanıyor. Davetleri kabul eden bazı şanslı kullanıcılara da Snack Box veriyoruz :)

‎8 Haziran - 8 Temmuz 2011 tarihleri arasında, uygulamaya davet edilen ve formu eksiksiz dolduran her 50.kişi KFC’den SnackBox kazanmaya hak kazanacaktır. Uygulama sonunda arkadaşlarına gönderdiği davetleri en çok kabul edilen ilk 3 kişi, D&R’dan kabul edilen davet sayısı kadar liralık hediye çeki kazanacaktır.
peehhh asla uğraşmam o zaman bu ne böyle:63:

işte yeni kampanya :)

facebook-ugoza eşarp

evet yarışma başlıyorr..belirlediğimiz 10 eşarptan en çok beğendiğiniz 3 eşarbı önce beğeniyorsunuz sonra profilinizde paylaştıktan sonra ugoza eşarp sayfasını en az 50 kişiye öneriyorsunuz.bu işlemleri bitirdikten sonra bunu sayfada belirtip yarisma-ugoza@hotmail.com adresine beğendiğiniz eşarp kodlarını iletişim bilgileriyle beraber gönderenler arasında çekiliş sonucunda 5 kişiye beğendiği 3 eşarptan birini hediye

Son düzenleme:
geçmişi okucaksın öyle armut piş agzıma düş olmaz her soruya cevap alamaman dogal sayfanın amacı soru cevaplamak diil belirli kampanyaları paylasmak ve arastırmak

zaten sürekli takip ettiğim için geçmişi okumama gerek kalmıyo ama memnuniyet mesajı attım dendi tek sorduğum ayrıntıydı tepkin gerçekten çok çirkin biz de elimizden geldiği kadar paylaşıyoruz en azından ben kendi adıma konuşuyum paylaşılmayan gördüğüm her kampanyayı paylaşmaya çalışıyorum.sayfanın amacı paylaşmak ve araştırmaksa takır takır kampanyalar yazılır geçer ama burada bir de sohbet ediliyor farkındaysan madem paylaşmak kargo geldi mi denince bile cevap verilmesin.neyse ilginç tavrına aynı şekilde cevap vermiycem.

zaten sürekli takip ettiğim için geçmişi okumama gerek kalmıyo ama memnuniyet mesajı attım dendi tek sorduğum ayrıntıydı tepkin gerçekten çok çirkin biz de elimizden geldiği kadar paylaşıyoruz en azından ben kendi adıma konuşuyum paylaşılmayan gördüğüm her kampanyayı paylaşmaya çalışıyorum.sayfanın amacı paylaşmak ve araştırmaksa takır takır kampanyalar yazılır geçer ama burada bir de sohbet ediliyor farkındaysan madem paylaşmak kargo geldi mi denince bile cevap verilmesin.neyse ilginç tavrına aynı şekilde cevap vermi

teşekkürler teşekkürler

busejan beni beenmiş tişikkürlerrr busejanımmmm demekki benle aynı düsüncede olan varmıs bu topicte beenmeyenler soru cevaplasın artık napalımmm:27::52::51::33::34:

zaten sürekli takip ettiğim için geçmişi okumama gerek kalmıyo ama memnuniyet mesajı attım dendi tek sorduğum ayrıntıydı tepkin gerçekten çok çirkin biz de elimizden geldiği kadar paylaşıyoruz en azından ben kendi adıma konuşuyum paylaşılmayan gördüğüm her kampanyayı paylaşmaya çalışıyorum.sayfanın amacı paylaşmak ve araştırmaksa takır takır kampanyalar yazılır geçer ama burada bir de sohbet ediliyor farkındaysan madem paylaşmak kargo geldi mi denince bile cevap verilmesin.neyse ilginç tavrına aynı şekilde cevap vermiycem.

soru sorup cevap alamayınca sitem etmenin adına sohbet deniyor demekki:D

banada geldi canım aynısı dün güle güle kullan sende :21: :21:

melikecim üye olanlaramı geliyo acaba bende üyeyim ama gelmedi henüz böyle birşey sadece denedim biliyorum dan koleston köpük boya bide milupadan ikinci kez içinde numuneler olan bir kutu yollamışlar saolsunlar :)

Back
X