Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bebek.com her hafta üyelerine birbirinden değerli markalardan armağanlar veriyor. Hediyelerimizden kazanmak için tek yapmanız gereken sitemize üye olmak ve Hediyeli Anket Formu’nu doldurmak! Bol şanslar…

ebebek 5 şanslı üyemize anne sütünü arttırıcı Promalt alkolsüz malt içeceği armağan ediyor.

Promalt, içerik özellikleri nedeniyle anne sütünün miktarının arttırılmasına yardımcı olur. Üstelik yorgun düşen annelere enerji sağlar!

Yapısında bulunan demir, kalsiyum, magnezyum ve diğer vitaminler hem süt miktarının artmasına neden olur, hem de enerji verir. Protein içermesi nedeniyle başta sinir sistemi olmak üzere tüm bedeni olumlu etkiler.

Hediyeli Anketler - bebek.com

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, takımlarımız ve sporcularımızın; şampiyonluklar, madalyalar ve kupalarla taçlandırdıkları, başarılarla dolu bir sezon yaşıyoruz. Sezon boyunca yarıştığımız her kulvarda Fenerbahçemizi destekleyen taraftarlarımız için şimdi, ’Şampiyon Fenerbahçe’nin bayraklarını, Dünyanın dört bir yanında asma zamanı!’

Evlerine, işyerlerine ve yaşadıkları her yere Fenerbahçe bayrağı asıp; bayraklarının fotoğraflarını bayrak@fenerbahce.org adresine mail gönderen büyük Fenerbahçe’nin büyük taraftarlarının bu bayrak fotoğrafları; fotoğraf sahiplerinin isim, şehir ve ülkeleri ile birlikte internet sitemizde yayınlanacak. Fotoğraf gönderen taraftarlarımızın, açık adres bilgilerini de bize göndermesini istiyoruz. Çünkü, Yönetimimiz tarafından belirlenecek en güzel fotoğrafı çeken 3 taraftarımız, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 2011-12 futbol sezonuna ait kombine kart sahibi olacak.

Etkinliğimize son katılım tarihi, 15 Temmuz 2011 saat 17:00’dir.

11 Haziran Kazananları
Cahid Uyguner
Canan Ermiş
Yaşar Yavuz
Emine Sema Kura
Ayşegül Yoldaş
Ceylan Özkalayoğlu
Merve Meydan
Enver Salmanoğlu
Ayşe Ekmen
Öznur Kamer Arko Men Hediye Paketi
Fotoğraf Baskılı Tişört
Fotoğraf Baskılı Tişört
Fotoğraf Baskılı Tişört
Fotoğraf Baskılı Tişört
Fotoğraf Baskılı Tişört
Fotoğraf Baskılı Tişört
Fotoğraf Baskılı Keyif Tepsisi

işte yeni kampanya :)

facebook-ugoza eşarp

evet yarışma başlıyorr..belirlediğimiz 10 eşarptan en çok beğendiğiniz 3 eşarbı önce beğeniyorsunuz sonra profilinizde paylaştıktan sonra ugoza eşarp sayfasını en az 50 kişiye öneriyorsunuz.bu işlemleri bitirdikten sonra bunu sayfada belirtip yarisma-ugoza@hotmail.com adresine beğendiğiniz eşarp kodlarını iletişim bilgileriyle beraber gönderenler arasında çekiliş sonucunda 5 kişiye beğendiği 3 eşarptan birini hediye

arkadaşım linkini verebilirmisin,ben baktım normal beğenme şeklinde değilde arkadaşlık isteği gönderiliyo ancak yanlış yeremi bakıyorum acaba:1::1:

Son düzenleme:
doğuş çay adil yarışma olmadı ben ilk 100 deydim yarışmaya 3 gün kala jüri seçecek dediler.ve ilk 1000 dekilerle birlikte hediye paketi kazanmışım.o kadar emek gitti.yazık oldu. :47:

doğuş çay kazananlar varmı kızlar ? adınızı f3 le aratabilirsiniz.. :71:

kızlar nüfus cüzdanlarınızın önce fotokopisini alıp üzerine doğuşçay markası tarafından düzenlkenen yarışmaya ithafen gönderilmiştir diyerek paraflayın.. yazılar nüfus cüzdanınızın bir kısmınıda kaplasın ki başka bir şeyde kullanılamasın.. daha sonra taratıp mail atın derim :34:

cnm bende öyle çok uğraşmadm benim payımada porselen çaydanlık düştü :) şimdi herkes ilk 100e haksızlık oldu diyince şey diye düşündüm,acaba oyunda en fazla zmn geçirenlere mi verdiler hediyeyi?? bu arada siyah_inci doğru söylüyosn cnm ama yinede netten göndermek yani bi tehlike değilmidir? çünkü karşı tarafın bunu nsl kullanacağını bilmiyoruz? yani öyle şaşırdım kaldım zaten ayın 15ine kadar yollancakmş bilemedm napsamkii

aa hiç teşekkür yok mu :19:

sağolasın balım :*

Futbol Sen Bizim Her Şeyimizsin - Fanatik Baba | Facebook kızlar bunu buldum bende ama kampanya şartları nedi vs göremedm bi inceleyin

soru sorup cevap alamayınca sitem etmenin adına sohbet deniyor demekki:D

burda bunu daha önce bi çok arkadaşımız sormuştu arkadaşımızıın sorması da gayet doğal. onlarda bakabilirdi geçmişe dimi ?:34: böyle gerginliklere hiç gerek yok .. cevap verecek tek kişi siz değildiniz neden böyle bi tepki verdiniz çözemedim..:68:

burda bunu daha önce bi çok arkadaşımız sormuştu arkadaşımızıın sorması da gayet doğal. onlarda bakabilirdi geçmişe dimi ?:34: böyle gerginliklere hiç gerek yok .. cevap verecek tek kişi siz değildiniz neden böyle bi tepki verdiniz çözemedim..:68:

soru sormak ysak diilki herkes sorabilir önemli olan cevap vermek zorunda oldugumuzu düşünüp bide sitem etmek yok amacı neymiş bu klubun bilmemne hoş diil zaten yazdıgım cevabı begenenler var demekki benle aynı düsüncede olanlar var siz yenisiniz canınızı sıkmayın bunlarla

Back
X