Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

gliss kazanamayanlar üzülmeyin şampuanı çok kötü,saç kremi idare eder..su gibi kıvamı var:37::37:

facebookda koska helvada salı günleri yarışma yapılıyormuş kızlar koska helva paketi veriolar ama kargo parası bize aitmiş bi bakın yeni buldum öpüyorumyanaktan bende daha horantaaa çokkkk:DDDDDDDDDDDDD

Son düzenleme:
Ben hatirlatmami yapayimda sonra hatirlatmadin demesin kimse

Çekiliş sonuçları, çekilişler, kampanyalar, promosyonlar, numuneler ve hediyeli yarışmalar vb. duyuruların yayınlandğı kampanya başlığıdır.

Duyurunuzu yaparken içeriğin Çekiliş mi ! Yarışma mı ! Kampanya mı ! Promosyon veya Numune mi olduğunu lütfen paylaşın.

Duyurularınız asla kişisel BLOG kampanyalarını içermemelidir. Duyurularınızın büyük kurumsal firmalardan olmasına özellikle özen gösteriniz. Bu yapılan çalışmanın ciddiyetini de göstermektedir. Mağdur kaldığınızda iletişime geçeceğimiz bir kurum olmasına dikkat edin.

Facebook vb. sosyal iletişim ağlarında Facebook grubumuzun ve/veya bu başlığın tanıtımını yapın ki yarışmalara katıldığınızda bu başlık ne kadar çok takip edilirse o kadar çok oy potansiyeline sahip olacağınızı unutmayın.

Facebook, Twitter gibi sosyal ağlar ve sayfamız hakkında bilgiye http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var/419362-kadinlar-kulubu-facebook-twitter.html adresinden ulaşabilirsiniz.

Tekrar hatırlatmalıyım yapacağınız paylaşımların büyük kurumsal firmalara ait olmasına lütfen özen gösterin.

Kampanya, numune, yarışma ve promosyon duyurusu yaptığınız konuların başına
help.gif
ikonunu seçerseniz bu yazıların bilgilendirme olduğunu daha rahat anlayabiliriz !

ayrıca şunuda belirteyim editörümüz; bu şekilde reklam yapabileceğimizi söyledi ekleyeyim dedim..

Kampanyalar kk'dan takip edilir !
http://www.kadinlarkulubu.com/indir...589-bedava-numunelerkampanyalar-paylasim.html

herkese günaydın.
ilk hediyem den mi bahsediyosun. ben doldurdum formu. gönderceklermiş bakalım.. hediye paketlerinin dağıtımına 23 hazirandan itibaren başlıcaklarmış.

evet canım ondan bahsediyorumda o siteden baktım yazılanlara da 5 tl ye değicek bi paket değilmiş.Daha önce de göndermişler aynı paketten alanlar söylüyo
pişman gibi bişi oldum

evet canım ondan bahsediyorumda o siteden baktım yazılanlara da 5 tl ye değicek bi paket değilmiş.Daha önce de göndermişler aynı paketten alanlar söylüyo
pişman gibi bişi oldum

ben kargo göndermeli seçmedim. burda e bebek mağazası var.ordan gidip alcam ben ücretsiz olarak. tercihi öyle yapmıştım.

Son düzenleme:
Back
X