Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçengün bioderma sitesine güzel bir mseaj attım numune istedim öyle geldi kızlar
hohohhahaha bol kazançlar ?? Süpermiş![]()
![]()
Çekiliş sonuçları, çekilişler, kampanyalar, promosyonlar, numuneler ve hediyeli yarışmalar vb. duyuruların yayınlandğı kampanya başlığıdır.
Duyurunuzu yaparken içeriğin Çekiliş mi ! Yarışma mı ! Kampanya mı ! Promosyon veya Numune mi olduğunu lütfen paylaşın.
Duyurularınız asla kişisel BLOG kampanyalarını içermemelidir. Duyurularınızın büyük kurumsal firmalardan olmasına özellikle özen gösteriniz. Bu yapılan çalışmanın ciddiyetini de göstermektedir. Mağdur kaldığınızda iletişime geçeceğimiz bir kurum olmasına dikkat edin.
Facebook vb. sosyal iletişim ağlarında Facebook grubumuzun ve/veya bu başlığın tanıtımını yapın ki yarışmalara katıldığınızda bu başlık ne kadar çok takip edilirse o kadar çok oy potansiyeline sahip olacağınızı unutmayın.
Facebook, Twitter gibi sosyal ağlar ve sayfamız hakkında bilgiye http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var/419362-kadinlar-kulubu-facebook-twitter.html adresinden ulaşabilirsiniz.
Tekrar hatırlatmalıyım yapacağınız paylaşımların büyük kurumsal firmalara ait olmasına lütfen özen gösterin.
Kampanya, numune, yarışma ve promosyon duyurusu yaptığınız konuların başınaikonunu seçerseniz bu yazıların bilgilendirme olduğunu daha rahat anlayabiliriz !![]()
ayrıca şunuda belirteyim editörümüz; bu şekilde reklam yapabileceğimizi söyledi ekleyeyim dedim..
Kampanyalar kk'dan takip edilir !
http://www.kadinlarkulubu.com/indir...589-bedava-numunelerkampanyalar-paylasim.html
kızlar iyi akşamlar
şu primanın hediye paketinden istediniz mi?
kızlar fix deterjan numune yolluyormus mailden isticekmişsiniz ben istemedim ama ilgilenen olur die yazdım hadi kolay gele
busejann..peki bezleri nasıl istemiştik hatırlıyormusun?
herkese günaydın.
ilk hediyem den mi bahsediyosun. ben doldurdum formu. gönderceklermiş bakalım.. hediye paketlerinin dağıtımına 23 hazirandan itibaren başlıcaklarmış.
evet canım ondan bahsediyorumda o siteden baktım yazılanlara da 5 tl ye değicek bi paket değilmiş.Daha önce de göndermişler aynı paketten alanlar söylüyo
pişman gibi bişi oldum