Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hasbro dan yeni kampanya favori kahramanın kim?
BOYS ANKET
canım buna kaç kere katıldık bişey çıkmıyo adres tlf :84::84::84: alıyolar ancak

benim gelmedi :50: rexona kağıtlarınıda atma kışın sobada yakarsın yasık bisürü emekle gönderdiler :52:
kız onlar sobada bile yanmaz :63::63::63::63:sobada çok duman yapar:35::35::35::35:

:52::52::52: okadar çok şeye katılıyoruzki nerden ne geldi neden geldi unutuyoruz hahahahhahahacep diyorumki ben liste olayınamı girsem neye katıldıgımı yazayım geleni gelmeyeni işaretleyeyim :1:
ben yazıyorummmm çıkanları da listeliyorum:68::68::68::68::68:

face sayfalarına yazsan bile cevap veriyorlar canım
adres bu ; rexonaelci​leri@rexona​.com.tr

ismek kuruluk testi yolladıktan sonra bir de roll on yollayacağız diye ayrıca mail atmışlardı bana
onu söyledim gelen giden olmadı dedim
kızlar duvara yazın ben de yazıcammmmm ama olmaz ki kuru kuru kağıtla demiiiiiiiiiiii:63::63::63::63::57::57::57::57::57:

Siz ne söz vermiştiniz !

Facebook vb. sosyal iletişim ağlarında Facebook grubumuzun ve/veya bu başlığın tanıtımını yapın ki yarışmalara katıldığınızda bu başlık ne kadar çok takip edilirse o kadar çok oy potansiyeline sahip olacağınızı unutmayın.
anammmmmm:53::53::53::53: editör bizi takip ediyoooooo :83::83::83::83::83:
editörrrrr ıcd hediyeleri nolduuuuuuuuuuuuuuuuuu adres aldınız tlf aldınız hediyeler gelmediiiiiii:86::86::30::30::30::30::71::71::71:

Son düzenleme:
♥♥♥ Aşka Evet Dediğiniz Pırlanta Anlar ♥♥♥ Hayatınızın aşkı ile sonsuzluğa adım attığınız o mutlu günün fotoğrafını 31 Ağustos'a kadar bizimle paylaşın,en beğenilen ilk 3 fotoğraf sahibi, MW Koleksiyonu'ndan bir çift alyans kazansın!

Giriş Yap | Facebook

bunlar da filli boyanın ödülleri

2.Kampanya kapsamında; Filli Boya | Facebook sitesi üzerinden Filli Boya hayran sayfasına üye olup ad, soyad, telefon, e-posta ve meslek bilgileri ile kayıt formunu doldurarak kampanya anket sorusuna cevap verenler arasından kampanya dönemi sonunda yapılacak şirket çekilişi ile belirlenecek 50 kişiye MP3 Çalar ve anahtarlık, 50 kişiye USB ve anahtarlık, 50 kişiye havlu seti ve anahtarlık, 50 kişiye kol saati ve anahtarlık, 50 kişiye Filoloji kitabı ve anahtarlık, 50 kişiye Renklerin Büyüsü T-shirt ve anahtarlık, 50 kişiye termos bardak ve anahtarlık olmak üzere toplam 350 kişi ödül kazanacaktır.

ayrıca very taft ın facebook sitesindeki uygulaması da birazdan başlıyormuş takiptekalın bence ;)

Bir Numara Akü Mutlu Akü 3. yarışmamızda;

Cihangir Babur, 12V 60 Amper Mutlu Akü
Çağlar Tunçel, 12V 60 Amper Mutlu Akü
Muaz Erdem, 12V 60 Amper Mutlu Akü
Kemal Nurlu, Trafik seti
Erdi Çakır, Trafik seti
Melek Şarköylü, Trafik seti
Burak Tüzer, Trafik seti
Ali Dukal, Trafik seti
Ertuğrul Demir, Trafik seti
Numan Menekse, Trafik seti
Serdar Ilgaz, Trafik seti
Yusuf Tortop, Trafik seti

Kazanmışlardır.

Katılan tüm takipçilerimize teşekkür ederiz.

Yeni yarışmalar ve sürprizler için facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Back
X