- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
https://www.facebook.com/?ref=home#!/perapirlanta
babalar günü ile ilgili
babalar günü ile ilgili
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arko man hediyelerim geldiiii, aşk'a :)Eki Görüntüle 209633
ayy ne güzell bakalım bana ne zaman gelecek yani bekliyoruz bakalm merakla kargoyu :)
canım buna kaç kere katıldık bişey çıkmıyo adres tlf :84::84::84: alıyolar ancakhasbro dan yeni kampanya favori kahramanın kim?
BOYS ANKET
kız onlar sobada bile yanmazbenim gelmedirexona kağıtlarınıda atma kışın sobada yakarsın yasık bisürü emekle gönderdiler
![]()
ben yazıyorummmm çıkanları da listeliyorumokadar çok şeye katılıyoruzki nerden ne geldi neden geldi unutuyoruz hahahahhahahacep diyorumki ben liste olayınamı girsem neye katıldıgımı yazayım geleni gelmeyeni işaretleyeyim
![]()
kızlar duvara yazın ben de yazıcammmmm ama olmaz ki kuru kuru kağıtla demiiiiiiiiiiiiface sayfalarına yazsan bile cevap veriyorlar canım
adres bu ; rexonaelci​leri@rexona​.com.tr
ismek kuruluk testi yolladıktan sonra bir de roll on yollayacağız diye ayrıca mail atmışlardı bana
onu söyledim gelen giden olmadı dedim
anammmmmmSiz ne söz vermiştiniz !
Facebook vb. sosyal iletişim ağlarında Facebook grubumuzun ve/veya bu başlığın tanıtımını yapın ki yarışmalara katıldığınızda bu başlık ne kadar çok takip edilirse o kadar çok oy potansiyeline sahip olacağınızı unutmayın.
selam arkadaşlarbabalarımız için bir şeyler kazanmalıyızzz
mesela arko man ler çok hoşuma gitti nerden kazandınız.
face de yarışma vardı canım
soruların cevaplarını yollayan bilmem kaçıncı kişilere diye
2 hafta kadar oldu
sağlık olsun ozamankutlarım seni:)
babalar günü için very taft/facebook sayfasında yarışma var