Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bahar evimde kampanyasının döndürüp durdurma zamanı yok bence 2 facemden 6 kez denedim hepsindede aynı yerde durdu ...gcklar:47:

kiğılının facebook sayfasında yarışma var:52::52:

Soru-Cevap yarışmamız bugün saat 15:00'da. Buradan soracağımız sorunun cevabını sosyalmedya@kigili.com.tr adresine gönderin, siz de Kiğılı ürünleri kazanma şansını yakalayın.

pieces türkiye

Tak takıştır !! Kendine yakıştır !!
17-18-19 Haziran tarihlerinde pieces mağazalarında beğendiğin ürünleri dene, fotoğrafını çek ve facebooktr@bestseller.com adresine iletişim bilgilerin ile birlikte gönder.
En havalı fotoğraf senin olsun , kullandığın ürünler hediyemiz olsun!

ilk defa bi oylu yarışmaya niyetlendim o da 100 kişi az sayılır diye ama onca kişinin desteğini aldığım halde mumlar sönmedi.
ayrıca 'mumları söndürenlere nivea bakım seti' yazıyor ama admin 'mumları söndürenler arasında yapılacak çekiliş' şeklinde bi cümle kurdu.
bu uygulamanın güvenilirliğine inanmıyorum.

bahar evimde olmuyoor. boş çıktı . başka faceden denedim error veriyoor:84:
başka sitededekiler kazandıklarını migrostan almışlar.

ya bana da schwarzkopf'tan saç bakım seti ve elidor'dan da aynalı bir kutu içinde şampuan ve krem geldi ama ben bu çekilişlere ne zaman katıldığımı bile hatırlamıyorum, ama canıma minnet! :66:

ya bana da schwarzkopf'tan saç bakım seti ve elidor'dan da aynalı bir kutu içinde şampuan ve krem geldi ama ben bu çekilişlere ne zaman katıldığımı bile hatırlamıyorum, ama canıma minnet! :66:

biri fikrimühimden digeri facedeki elidor 2000 özel kadın yarısmasından olmalı

Elidor Turkiye - 2000 Özel Kadın | Facebook

Yuko Yasmashita ve Ouidad ile tanışma şansı yakalamak için Elidor Uzman Bukle Belirginleştirici seri ve Elidor Uzman Düzleştirici seri hakkındakı düşüncelerinizi girin ve çekilişe katılın

$modal_privacy.back.webp

Son düzenleme:
mısır çarşısı lokman hekim den bronzlaştırıcı güneş yağı kazanan varmıydı bizden? kargo ücreti bize aitmiş (5 tl civarı) gönderimler haftaya başlıycakmış :97::97::97::102:

mısır çarşısı lokman hekim den bronzlaştırıcı güneş yağı kazanan varmıydı bizden? kargo ücreti bize aitmiş (5 tl civarı) gönderimler haftaya başlıycakmış :97::97::97::102:
hayır canım ürün bugün benim elime geçti.kargoyla gönderdiler.ücretde almadılar.sitedede belirtmişler zaten ücret almadıklarını.

Back
X