Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bu saray halı da alttaki isimler görünüyomu ok var ama bende aşağı açılmıyo,ilk 2 kişi diyo zaten gören varmııı??

Taft Canım Babam yarışmamız sona erdi. Tüm katılımcılarımıza teşekkürler. Kazananlar:

Asil: Melisa Uryan

Yedek: Eda Ardıç
...
Kazanan talihlimizin slm@creasoup.com adresinden bizimle iletişime geçmesini rica ederiz.Devamını Gör

SARAY HALI
Bu haftanın talihlileri Çiğdem Kahraman ve Neslihan Eken'in ad/soyad, doğum tarihi, TC kimlik no, adres ve telefon bilgilerini 20 Haziran Pazartesi günü saat 18.00'a kadar ykivrak@sarayhali.com.tr adresine göndermelerini rica ediyoruz.

Son düzenleme:
selam kızlar bu gün bana msj gelmiş dijital fotoğraf makinası mp5 kazandınız.hemen bir numara vermiş onu arayın diyor bende nedir diye aradım bir şey anlamadım sizlerede bu şekilde bir msj geldimi yoksa dolandırıcılıkmı bu anlamadım

temiz denizden sırt çantam geldi kızlar.. içinde kalemlik kalemlik içinde 2 kalem ve silgi.. oyuncak peluş ahtopot bel çantası.. rozet temiz denizi anlatan bi kitapçık bozuk para cüzdanı ve stickerlar var

selam kızlar bu gün bana msj gelmiş dijital fotoğraf makinası mp5 kazandınız.hemen bir numara vermiş onu arayın diyor bende nedir diye aradım bir şey anlamadım sizlerede bu şekilde bir msj geldimi yoksa dolandırıcılıkmı bu anlamadım

ben bu mesajlara hiç güvenmiyorum hiç smsle yanıt gelmiyor aramayn sakın

Eğer hamileliğinizde 24. haftanızı doldurduysanız ilk hediyeniz Prima'dan! “İlk Hediyem” sekmemizi tıklayın, 16 markadan oluşan, toplamda 150TL’ye varan indirimler ve hediye ürünler içeren ilk hediyenizi alın! Unutmayın, hediye paketinizi almak için tek yapmanız gereken başvuru formunu doldurmak! Prima Dünyası - İlk Hediyem | Facebook

Dolandırıcılar canım sakın arama...

kızlar swatch da karne hediyesi kampanyası var
karne / teşekkür/ takdir getirene * şeklinde

İndirim kampanyası sanırım.%10 falan..
Migros hediyelerimide aldım bugün 4 tane cif sunglas 4 tane domestos:64::64:

Ayrıca hürriyet aile den nivea bebek bakım çantası kazanmışım duyaran arkadaşa tşk ederim..:))

Son düzenleme:

Dolandırıcılar canım sakın arama...

İndirim kampanyası sanırım.%10 falan..
Migros hediyelerimide aldım bugün 4 tane cif sunglas 4 tane domestos:64::64:

Ayrıca hürriyet aile den nivea bebek bakım çantası kazanmışım duyaran arkadaşa tşk ederim..:))

evet ama takdiri olana %20 ondan eminim
diğerlerini hatırlamıyorum

kızlar az önce kargolarım geldi. öğlen de glisslerim geldi. az öncede markafoniden çekle aldığım 2 tl lik temizleme sütüm ve lokman hekimden kazandığım güneş yağı geldi. :21::21::21:

$Photo0354.webp

temiz denizden sırt çantam geldi kızlar.. içinde kalemlik kalemlik içinde 2 kalem ve silgi.. oyuncak peluş ahtopot bel çantası.. rozet temiz denizi anlatan bi kitapçık bozuk para cüzdanı ve stickerlar var

güle güle kullan canım.
bu arada nerden kazandın canım? temiz deniz nedir? biraz açıklayabilirmisin?

Son düzenleme:
B]selam kızlar...
bugün cillit bang ten kazandığım migros çeklerini, kullandım migrosta..:66:
dünkü rüzgar gülü şeysinden tel.e gelen şifrelerle de deterjanlarımı aldım..:62:
3 poşetle eve zor geldim..:27:
ayıp olmasın diye 49 tl yi biraz aşan alışveriş yaptım..:1:
deterjanlarını alacaklar varsa ,kiosklardan çek şeklinde basılıyor şifreler..
migrostaki yetkililerde tam bilmiyor.:41:.ille de moneycard olmalı falan dediler..:35:
ısrar edince ,mağaza müdürü işi çözdü..:61::61::64:[/B]

Back
X