Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu saray halı da alttaki isimler görünüyomu ok var ama bende aşağı açılmıyo,ilk 2 kişi diyo zaten gören varmııı??
kızlar bu saray halı da alttaki isimler görünüyomu ok var ama bende aşağı açılmıyo,ilk 2 kişi diyo zaten gören varmııı??
ilk iki kişi ilk saniyelerde yapıştırmış cevabı bende tam 4te ordaydım ama geç kalmıştım![]()
benmki hala gelmedi ya hangi gün kazanmıştın sen?![]()
ilk iki kişi ilk saniyelerde yapıştırmış cevabı bende tam 4te ordaydım ama geç kalmıştım![]()
siz görebiliyomusunuz 2 ismi?bende ok aşağı inmiyo da
görünmüyor ilk iki kişi.ok aşağı inmiyo.hiç adil olmadı yarışmasiz görebiliyomusunuz 2 ismi?bende ok aşağı inmiyo da
selam kızlar bu gün bana msj gelmiş dijital fotoğraf makinası mp5 kazandınız.hemen bir numara vermiş onu arayın diyor bende nedir diye aradım bir şey anlamadım sizlerede bu şekilde bir msj geldimi yoksa dolandırıcılıkmı bu anlamadım
Dolandırıcılar canım sakın arama...selam kızlar bu gün bana msj gelmiş dijital fotoğraf makinası mp5 kazandınız.hemen bir numara vermiş onu arayın diyor bende nedir diye aradım bir şey anlamadım sizlerede bu şekilde bir msj geldimi yoksa dolandırıcılıkmı bu anlamadım
kızlar swatch da karne hediyesi kampanyası var
karne / teşekkür/ takdir getirene * şeklinde
Dolandırıcılar canım sakın arama...
İndirim kampanyası sanırım.%10 falan..
Migros hediyelerimide aldım bugün 4 tane cif sunglas 4 tane domestos
Ayrıca hürriyet aile den nivea bebek bakım çantası kazanmışım duyaran arkadaşa tşk ederim..:))
temiz denizden sırt çantam geldi kızlar.. içinde kalemlik kalemlik içinde 2 kalem ve silgi.. oyuncak peluş ahtopot bel çantası.. rozet temiz denizi anlatan bi kitapçık bozuk para cüzdanı ve stickerlar var