Magnum Haz Pesindeysen
kızlar burada oyunu oynuyosunuz skor bi tabloda çıkıyor sonunda ama ödül var mı bilmiyorum belki bir sürü magnum gönderirler kazanana![]()
erirki dondurmaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Magnum Haz Pesindeysen
kızlar burada oyunu oynuyosunuz skor bi tabloda çıkıyor sonunda ama ödül var mı bilmiyorum belki bir sürü magnum gönderirler kazanana![]()
aynen benimkini de çok fazla döktü2 dir saçlarımı şu gelen elidorla yıkıyorum
şampuan değiştirdim diye mi yoksa ürünün kendi içeriğinden midir bilinmez kafamda kabuklanma oldu,kepek şeklinde pul pul dökülmeler var
sinirlerim bozuldu
daha da kafama sürmem onu
yamaşito mudur nedir o kadına yazayım bari
2 dir saçlarımı şu gelen elidorla yıkıyorum
şampuan değiştirdim diye mi yoksa ürünün kendi içeriğinden midir bilinmez kafamda kabuklanma oldu,kepek şeklinde pul pul dökülmeler var
sinirlerim bozuldu
daha da kafama sürmem onu
yamaşito mudur nedir o kadına yazayım bari![]()
canım bende şampuan değiştirince öyle oluyo. şampuanla alakası olmayabilir yani![]()
bahar evimde kampanyası acılmıyanlar,bilgileri tıklayın sonra uygulamaya katıl diyin ozaman acılıyor..gerçi ben gıcığım onlara 4 faceden denedim domestosla cifin arasında kalıyo adil bi yarışma degil diye msj attım,begenmektende vazgeçtim...benim gibi insanı kaybettiler![]()
4tl 'lik yüzüğüm geldi bugün
bu kadar kaliteli beklemiyordum,şaşırdımmat sarı rengine bittim
Eki Görüntüle 212316
nerden geldi canım güle güle kullan
Bende bekliyorum..Merak ettiğim şey defalarca kazandığım avon krem gelicekmi yoksa bir tanemi göndericekler![]()
Eki Görüntüle 212316
elidor benim saçımda her zaman bu şekilde sorun yapıyor... ben de hep farklı kullanırım aynı sürekli kullandığımda saçımda sorun oluşturur.. ama ne zaman elidor alsam saçımı mahvetti... 2 yıkamadan sonra hep bıraktım... acaba bende mi bir sorun var diye... ama sanırım şampuanın kendisinde....![]()
tatlım, tamamen şans..3 profilden denedim..üçünden de hediye kazandım ve aldım hediyelerimi..
Eki Görüntüle 212316