Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

2 dir saçlarımı şu gelen elidorla yıkıyorum
şampuan değiştirdim diye mi yoksa ürünün kendi içeriğinden midir bilinmez kafamda kabuklanma oldu,kepek şeklinde pul pul dökülmeler var
sinirlerim bozuldu
daha da kafama sürmem onu:63:
yamaşito mudur nedir o kadına yazayım bari:63::63::63:

şampuan değiştirdim diye mi yoksa ürünün kendi içeriğinden midir bilinmez kafamda kabuklanma oldu,kepek şeklinde pul pul dökülmeler var
sinirlerim bozuldu
daha da kafama sürmem onu
yamaşito mudur nedir o kadına yazayım bari
aynen benimkini de çok fazla döktü :(

sinirlerim bozuldu
daha da kafama sürmem onu:63:
yamaşito mudur nedir o kadına yazayım bari:63::63::63:

canım bende şampuan değiştirince öyle oluyo. şampuanla alakası olmayabilir yani:31:

canım bende şampuan değiştirince öyle oluyo. şampuanla alakası olmayabilir yani:31:

eed tabi o da mümkün ama ben hiç üst üste aynı şampuanı kullanmadım ömrümde.
bi şişe dove bitirdiysem sonrasında amway aldım,o bitince avon aldım,o bitince elseve aldım vs
hep başka kullanırım
hiç böyle sorun yaşamamıştım:18::19:

avonum geldiiiii:66::66::66::66: bu arada benim gibi hangi kargodan geldiğini merak eden bir kaç arkadaş vardı kızlar yurtiçi kargodan geldi...:74:

4tl 'lik yüzüğüm geldi bugün :1:
bu kadar kaliteli beklemiyordum,şaşırdım :53::52: mat sarı rengine bittim:17:

$Fotoğraf927.webp

bahar evimde kampanyası acılmıyanlar,bilgileri tıklayın sonra uygulamaya katıl diyin ozaman acılıyor..gerçi ben gıcığım onlara 4 faceden denedim domestosla cifin arasında kalıyo adil bi yarışma degil diye msj attım,begenmektende vazgeçtim...benim gibi insanı kaybettiler:63::63::51:

tatlım, tamamen şans..3 profilden denedim..üçünden de hediye kazandım ve aldım hediyelerimi..

10 - 16 Haziran Haftasi Talihlileri
TURGUT ANŞIN
ESRA UZUNOGLU
YASEMIN GÜNER
KAMILE ÇETINKAYA
ŞEBNEM YORULMAZ
ZEYNEP CAN
HILMI OZDENIZ

elidor benim saçımda her zaman bu şekilde sorun yapıyor... ben de hep farklı kullanırım aynı sürekli kullandığımda saçımda sorun oluşturur.. ama ne zaman elidor alsam saçımı mahvetti... 2 yıkamadan sonra hep bıraktım... acaba bende mi bir sorun var diye... ama sanırım şampuanın kendisinde....:31::31::31:

kızlar selam bana önceki gün evy babyden kazandığım tişört geldi baskılı çok kaliteli görünüyo babamıza hediye oldu
bugün de yumoşumuz geldi:)
atakurttan kitap kazandım pztye kadar gelirmiş
ama avondan solutıons gelmedi henüz, acaba bakabileceğim bir liste filan varmı merak ediyourum?

denedim biliyorumdan davet ettiğim ,
olay ve max factor uzmanları geldiler bugün..
makyaj uygulaması yaptılar,bilgi verdiler
sonra ruj,kalem ,rimel, minik bir far ,minik allık ve maky.çantası
hediye ettiler..

elidor benim saçımda her zaman bu şekilde sorun yapıyor... ben de hep farklı kullanırım aynı sürekli kullandığımda saçımda sorun oluşturur.. ama ne zaman elidor alsam saçımı mahvetti... 2 yıkamadan sonra hep bıraktım... acaba bende mi bir sorun var diye... ama sanırım şampuanın kendisinde....:31::31::31:

bende bir tek benmiyim aceb derdim bakıyorum komşuların çoğu elidor kullanıyor hemde bütçeye uygun ama her seferinde benim kafa derim kaşınır :47::47:,saçlarım dökülür ve elektrik çarpmıicasına dikilir :50:artık anladımki yalnız değilim elveda elidor görüşmeyelim bir daha:37::37:

Back
X