Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar kadınlar ne ister yarışmasında teknik hata oluşmuş bu sorunu en kısa sürede halletçeklermiş duvarlarından baktım

kadınlar ne isterden ben de kazanmışım paylaşan arkadaşa teşekkür ederim. hep mutfakla ilgili şeyler paylaşıldığı için hediyesi mutfak önlüğü olabilir bence:60:

3 adet çift kişilik Dubai seyahati

Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Migros Mağazalarından tek seferde 10 TL ve katları tutarında(her 10 TL’lik alım 1 çekiliş hakkı) Hobby ürünlerinden satın alan Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club & More, Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Card) kart sahibi tüketiciler 1(bir) çekiliş hakkı kazanacaklardır.
Hobby Sampuan falan bu arkadaslar.

dermalogica dan seyahat boyu bişi kazanmısım maile gelmiş face yarısmasıymıs kızlar kontrol edin maillerinizi

8 adet Philips 32’’ LCD Televizyon
8 adet Philips Silentstar Elektrikli Süpürge
8 adet Philips 5.1 Ses Sistemi
8 adet Philips Blu-Ray Oynatıcı
8 adet Philips Katı Meyve Sıkacağı
8 adet Philips Azur Ütü
8 adet Philips Living Colors Işık
8 adet Philips Satin Perfect Epilatör
8 adet Philips NIVEA FOR MEN Tıraş Makinesi
8 adet Philips MP4 Oynatıcı

Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde Philips’in 80. yıl duyurusu kapsamında PClub Türkiye | Philips | sense and simplicity internet sitesinde bulunan Philips’in 80. yılını ve ürünlerini tanıtan slayt gösterisini ücretsiz izledikten sonra ad, soyad adres, telefon ve diğer başvuru bilgilerini bilgi formu üzerinden eksiksiz dolduranlara 1 (bir) çekiliş hakkı (katılım 1 adet ile sınırlıdır) verilecektir.
Kazanma şansı yakalamk istiyorsanız hemen tıklayın.

1 adet 2011 model Hyundai Accent Era 1,4 otomobil
2 adet Samsung buzdolabı
2 adet Samsung çamaşır makinesi
2 adet Sony Playstation 3
5 adet Samsung 32" LCD TV
5 adet Samsung netbook
5 adet Samsung S3652 cep telefonu
5 adet Ümit mount blanc bisiklet
10 adet Samsung digital fotoğraf makinesi
10 adet Şenocak sıcak/soğuk sebil

Kampanya tarihleri arasında; Adana, Adıyaman, Aksaray, Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İskenderun, Kahramanmaraş, Karaman, Kayseri, Kırşehir, Kilis, Konya, Mersin, Niğde, Osmaniye, Siirt, Sivas, Urfa ve Van illerinde, 444 47 44 nolu Bahçepınar çağrı merkezini arayarak su siparişi veren ve siparişi onaylanan müşterilere (her 19 lt damacana su siparişi için 1 çekiliş hakkı) muhteşem hediyeler kazanma şansı yakalayacaklar.

1 adet 2011 model Vespa LX 150
4 adet 2011 model Liberty 150 RST scooter
5 adet iPad2 16 GB WI-FI + 3G
5 adet SONY PSP GO

Kampanya tarihleri arasında, tanıtım amaçlı ücretsiz olarak Napolyon kazandırır, izin verin siz de kazanın. Kampanya, çekiliş ve yarışmalara katılın özel fırsatları kaçırmayın. - Napolyon.com internet sitesindeki formu Ad, Soyad, Adres, Telefon, E-posta adresi ve diğer başvuru bilgilerini eksiksiz bir şekilde doldurarak üye olanlar ile, profil bilgilerini doldurma (kişisel bilgiler, eğitim durumu, ilgi alanları, vs.), mevcut üye bilgi güncelleme, tanıtım amaçlı gönderilen reklam e-mail/SMS'lerini okunması ve paylaşılması, anket doldurma, yeni üye getirme, getirilen her bir yeni üyenin çekilişe katılması durumlarında toplamda kazanılan 2.000 ňapa ulaşıldığında kampanyaya katılım butonunu tıklamak suretiyle bir çekiliş hakkı (her 2.000 ňapa 1 çekiliş hakkı) verilecektir.

seker,krem, cicek, bocek nereye kadar kizlar. Biraz buyuk cekilislere katilalim. Ev araba falan kazanalim :71:

günaydın bayanalr iyi sabahlarrrr
sabah sabah bir baktım dermalogica temizleyici kazanmışım çok sevindim ufakta olsa :))))

Günaydın Kızlar :3:

Kadınlar ne ister kampanyasını ben paylaşmıştım ama maalesef yine kazanamamışım :50:

Kazanan arkadaşlarımı tebrik ederim sizin hediyeler neyse paylaşırız artık :1::1:

Kızlar yaa yani hani kesin kazanamamışımdır:33: ama yinede şu VASALİNE hediye sepeti kazanan listesinin yerini bilen varmı sitede göremedimde:53::27:

Back
X