Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

dün e bebek mağazasından prima ilk hediyem paketimi aldım. :21:

$DSC00022.webp $DSC00024.webp

bunlarda tupperware mama kutusu

$DSC00026.webp

kızlar beni bir no arıyor dünden beri
geri aradım
inter global kargo şirketi dedi ama meşgul olduğundan müşteri hizmetlerine bağlanamadım
nedir bu?:18:

kızlar bi kaç gün önce bi fırsat paylaşmıştım saklışehir den. gündebirtakı.comda 20 tllik alışveriş 1 tl diye.

bunu satın alıp kullanan varmı?

ben kullanayım dedim. fırsat numaramı giriyorum. geçersiz diyo. satın alan varsa yardımcı olabilirmi?

Verano Nerede Kampanyası 4 Temmuz Kazananları "Ödül Kazananlar" sekmesinde açıklanmıştır. Kazanan kullanıcılarımız; Erol Koca, Deniz Peker, Saliha Acar, Emre Işık veTuğçe Yiğit’i tebrik ediyoruz. Kampanyamız 25 Temmuz'a kadar sürecektir.

Merhaba;
Kazanmış olduğunuz hediye belirtmiş olduğunuz adrese UPS kargo ile bugün gönderilmiştir.
İyi günlerde kullanmanızı dileriz.

Selin KALENDER
Reklam ve Halkla İlişkiler Yöneticisi
Tekin Acar Büyük Mağazacılık Tic. A.Ş.

Tekin acar dun bu maili gondermis. Kargo yola cikmis, bizden kazanan baska arkadaslar varsa haberiniz olsun

Verano Nerede Kampanyası 4 Temmuz Kazananları "Ödül Kazananlar" sekmesinde açıklanmıştır. Kazanan kullanıcılarımız; Erol Koca, Deniz Peker, Saliha Acar, Emre Işık veTuğçe Yiğit’i tebrik ediyoruz. Kampanyamız 25 Temmuz'a kadar sürecektir.

OLEYYYYYYYYY kazanmışım çok teşekkürler darısı başınıza arkadaşlar:52:

oleyyyyyyyyyyyy ben de kazanmışımmmmmmmmmmmm:52::52::52:

oleyyyyyyyyyyyy ben de kazanmışımmmmmmmmmmmm:52:

Son düzenleme:
günaydın bayanalr iyi sabahlarrrr
sabah sabah bir baktım dermalogica temizleyici kazanmışım çok sevindim ufakta olsa :))))

sen zaten kazanmasan şaşarım magrentacım... :) güle güle kullan canımm benim ufak mufak önemli olan işlevi hahahhahahah.... :)):64::64::64:

Back
X