bızı adam yerınemı koymıyorlarkı acabadusunmek lazım
![]()
firmaların hepsini protesto ediyorum ve tesüflerimi bildiriyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bızı adam yerınemı koymıyorlarkı acabadusunmek lazım
![]()
biraz önce yurt içi kargodan mesaj geldi
ali raif ilaç (ist.) kargom varmış nedir acaba bu gelen bilgisi olan var mı?
banada geldi neki acaba...
İşte Shiseido Suncare tanning Cream SPF6 50 ml. hediyeli yarışmamızın kazananları:
Havva Göktaş, Sadık Kılıç, Mehmet Ataaşık, Pelin Hyusein, Fatma Eryiğit, Sare Ataş, Gülşah Uzun, Gülümser Demirtaş, Ergün Yeşil, Hasibe Murat İşçi.
Kazananları tebrik ediyoruz, en kısa zamanda kendileriyle mail ile iletişime geçeceğiz.
İşte Shiseido Suncare tanning Cream SPF6 50 ml. hediyeli yarışmamızın kazananları:
Havva Göktaş, Sadık Kılıç, Mehmet Ataaşık, Pelin Hyusein, Fatma Eryiğit, Sare Ataş, Gülşah Uzun, Gülümser Demirtaş, Ergün Yeşil, Hasibe Murat İşçi.
Kazananları tebrik ediyoruz, en kısa zamanda kendileriyle mail ile iletişime geçeceğiz.
kızlar ali raif ten canderel geliyo galiba...
ali raif yazınca canderel çıktı...
ali raif ilaç dan kargom varmış ne olduğunu bilmiyorum kızlar sizede
geldimi kargodan mesaj
canderel tatlandırıcı geliyo cnm...
herhangi bir ücret var mı peki
hayır ücret yok firma karşılıyor...