Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

8x4 deodorantları gelen varmı arkadaşlar varsa eğer kaç günde geldi tahminen size.....

Kızlar 8x4 deodorant kazananların ürünleri kazandıktan sonra, ne kadar sürede ellerinde oldu ?
Benimde bayağı oldu gelmedi.Bende face sayfasından yazdım bugün aradılar tekrar gönderceklermiş..
teknosadan kulaklık kazanmışımmmmmmmmmmmmmm :D:D:D kulak tırmalayan sesi sormuşlardı sadece sorvivor tanerin iğrenc sesi yazmıştım cevabaaa taner bana kulaklık kazandırdıııı
Ya ben hiç kazanamıyorum.Halbuki ilginç cevaplar yazıyorum:(
kızlar az önce prima dünyasından aradılar teyit için 18 temmuzdan sonra kargolanacakmıs. gecen hafta basvurmustum kargo ücretinide sordum 5tl dedi bakalım inş öledir.
Benide ararlar o zaman.Sordularmı ne kadarlık hamilesin fln diye?
teknosadan laptop sogutucu kazandımmmm biodermam da geldi misssssss

Ne yazdın canım teknosayaa?Bende kazanmak istiyorum...

:1:

:60::60::60::60::60::60::60:

$Fotoğraf0951.webp

teknosadan 8temmuz kazananı olmuşum kulaklık kazanmışım dünde verona kazanmışım 2hediye kazandım bu hafta darısı isteyen herkese kızlar)))

teknosadan 8temmuz kazananı olmuşum kulaklık kazanmışım dünde verona kazanmışım 2hediye kazandım bu hafta darısı isteyen herkese kızlar)))

Ne yazdında kazandın canımmmmmmmmmmm????????Bizede ipucu verin gari yaaa:(((Sölüyorum o kadar kimse tınlamıyor:((

arkadaşlar primanın paketi eline ulaşanlar bir sorum olucak tupperware mama saklama kaplarınızın boyutları nedir çünkü diğerleri pek bir işe yarıcak gibi değil numune. numune. bilgilerinizi aktarırmısınız

Back
X